Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Triton Galaxy ridhjälm

Produkt-ID: 30048

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Horze Triton Galaxy ridhjälm
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Triton Galaxy ridhjälm
Beskrivning

Beskrivning

Skydda ditt huvud med denna nydesignade, godkända och snygga ridhjälm i äkta Horze-stil.


Horze är stolt av att kunna presentera en ny ridhjälm med bra passform. Finns i fyra justerbara storlekar, med remmar överdragna med behaglig mikrofibertextil. Skalet är också täckt av mikrofiber för en stilren, klassisk look. Hjälmen har ABS-skal med vitt EPS-skum i tillägg till uttagbart, ventilerande foder. Nyansfärgade ventilationshål fram och bak ger extra luftflöde och komfort, vilket gör denna lätta, men hållbara, hjälm till ett måste för alla ryttare. Frontpanelen på denna hjälm finns i sex olika färger. CE 1384 med VG1.
Den här ridhjälmen finns i flera färgvarianter.


Egenskaper:


  • Ny, förbättrad hjälm specialdesignad för Horze
  • Certifierad och godkänd
  • Finns i 4 justerbara storlekar
  • Remmarna är överdragna med behagligt mikrofiber.
  • Tidlös, klassisk look
  • ABS-skal, vitt EPS-skum
  • Uttagbart, ventilerande foder

Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

hjälm
5 Gillar

Vi presenterade den här hjälmen till barnet. Barnet var väldigt glad! Naturligtvis gillade hon utseendet på produkten. Jag vill säga mycket bekvämt när det gäller funktionalitet. Det är justerbart i volym av huvudet rätt i klädd skick, har flera ventilationshål, ett avtagbart innerhölje gör det möjligt att tvätta när barnet svettas efter träning, en mjuk rem under hakan. Den har ett mycket snyggt utseende och är behagligt att ta på. Vi köpte via webbutiken. De gav ut allt mycket snabbt. Och svarade på alla intressanta frågor per telefon, vilket är viktigt, mycket artigt! Jag vill uttrycka Tack för ditt teamarbete! Tack!

Bra val.
4 Gillar

Hjälmen för mig var en gåva, förresten, perfekt. De beställde mig länge, det kom snabbt. Utseende: hjälmen ser dyr ut, väldigt vacker, jag skulle till och med säga att den visar ryttarnas kraft)) I allmänhet är den väldigt snygg. Användning: Jag använder ungefär 4-5 månader, det ser ut som helt nytt, ingenting har gått ut. Hjälmen är justerbar, 4 storlekar, väldigt praktisk! Huvudet svettas inte, fodren kan tas bort för att tvätta! Ah, tja, för trevliga hjälm killar. Köp)

Grå / Silver
3 Gillar

Sitter bra på huvudet, väl justerat. Robust och bekväm, ingen ryck eller tryck någonstans. Hakstroppen hittas ibland under ridning. Jag gillade särskilt färgen! Jag rekommenderar :)

Horze Supreme Triton Galaxy
3 Gillar

Jag beställde en hjälm i blå / rökgrå. Hjälmen är väldigt vacker och tack vare justerbarheten passar den mycket bra på huvudet. Tjocka kuddar och robust konstruktion gör att hjälmen känner sig säker, men den har också en liten vikt på huvudet. Hakstroppen lossnar något under användning. Glitterdekorationen verkar förbli ganska väl fäst. Jag rekommenderar!

Prisvärd och bekväm hjälm!
3 Gillar

Jättenöjd med min nya hjälm! Bandet under hakan är väldigt bekvämt och den är lätt att ställa in med vredet i nacken. Dessutom är priset väldigt bra och det känns verkligen inte som en billig hjälm. Produktbilderna stämmer bra överens med verkligheten (jag har den blåa hjälmen) och det är precis lagom mycket bling.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.