« Tillbaka / Ryttare / Ridhjälmar & Säkerhetsvästar / Ridhjälmar

uvex uvex Exxential II MIPS-hjälm

RRP: -11% Rabatt
1.690,00 kr
RRP: 1.899,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 3 )

12% extra rabatt här eller 16% i appen

Ladda ner nu

Kopiera koden: FORYOU
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Färg: Black
Black uvex Exxential II MIPS-hjälm
DB/AB uvex Exxential II MIPS-hjälm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Uvex exxential II MIPS sätter nya standarder när det gäller vikt, komfort och säkerhet. För första gången har den sportiga allroundaren det höj- och sänkbara Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), som ger extra skydd mot rotationskrafter vid sido- eller vinklat fall.

Njut av maximal säkerhet: uvex exxential II MIPS kombinerar lättviktsegenskaperna hos en in-mould-hjälm med det beprövade Multi-Directional Impact Protection System (MIPS). Tanken bakom MIPS, som utvecklades i Sverige, är att skydda hjärnan från rotationsrörelser i händelse av en olycka. För att uppnå detta är ett rörligt andra skal monterat inuti uvex exxential II MIPS mellan den inre stoppningen och hjälmens yttre skal. Den sitter direkt på huvudet och kan justeras för optimal höjd och bredd. Kompletterande skydd: Om ryttaren landar i en vinkel under ett fall överförs inte den resulterande rotationskraften till huvudet utan avleds av det inre MIPS-skalets rörelse. Dessutom garanterar den ergonomiska hjälmdesignen med sitt djupt skurna hjälmskal ytterligare skydd mot stötar i det bakre delen av hjälmen. En riktigt smart funktion är utskärningen för hästsvansar, som gör hjälmen mycket bekvämare för ryttare med långt hår.

Egenskaper:

  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014
  • MIPS
  • Lättvikts
  • Fulländad bärkomfort
  • Hästsvans skärning

Tvättråd:

Washable inner lining.

Produkt-ID: 335305

Läs recensioner:

Färg: