Trikem Hovkräm, 750 ml

kr 207,20
kr 259,00
Priset inkluderar moms
10% EXTRA Rabatt på din beställning
Kopiera koden: CYBER10
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.12.2021.
Storleksguide
Frakt
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Med 15% Bivax direkt från kupan RADICIN HovPasta15 - är en smidig hovpasta med enbart naturliga råvaror och extra hög halt av bivax - direkt från kupan. Ger en mycket smidig och mjuk pasta som är lätt att pensla på hoven utan att kladda. RADICIN HovPasta15 - har stor förmåga att blockera fukttransport. Bevarar hovens naturliga fuktighet och smidighet oavsett årstid och väderlek. Stabil hovstatus uppskattas av din hovslagare för bästa möjlighet att göra ett bra arbete. Rapsoljan i RADICIN HovPasta15 har hög halt av enkelomättade fettsyror och hög inträngningsförmåga. Även berikad med den starka antioxidanten E-vitamin.


ANVÄNDNING


För vård av hästens hovar. Pensla eller stryk med en svamp på utsidan av en ren och yttorr hov. Lätt att applicera. Kladdar inte. Behandla max 3 ggr i veckan. Används inte på sulan eller strålen.

INNEHÅLL


  • Rapsolja
  • Bivax
  • Emulgator
  • E-vitamin

Produkt-ID: 25264

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Trikem Hovkräm, 750 ml