Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Jin Stirrup Evol stigbyglar, par

Produkt-ID: 16041

kr 1.090,00
(Priset inkluderar moms)
Jin Stirrup Evol stigbyglar, par
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Jin Stirrup Evol stigbyglar, par
Beskrivning

Beskrivning

Evol stigbygel är resultatet av en grundlig undersökning med hjälp av avancerade CAD-system för att få fram en kvalitetsprodukt med polyamidplast som en del av produktionen av det kända systemet Jin Stirrup.Smidighet, lätthet och grepp är nyckelorden som åter ger en produkt som möter ryttarens behov.Produkten är helt och hållet producerad i Italien med godkända och helt återvinningsbara råmaterial. Perfekt för konsumenter som prioriterar kvalitet och miljövänlighet.Denna produkt säljs i par.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stort grepp, färg annorlunda än på skärmen
0 Gillar

Stigbotten är väldigt lätt och trevlig att använda. Fotbädden är bred, vilket ger dig mer grepp, och det är bra för att hoppa. Tyvärr är färgen annorlunda än på skärmen (tenderar att vara mer lila)

Stort grepp, färg annorlunda än på skärmen
0 Gillar

Dessa stigar ger ett fint grepp tack vare den breda fotbädden. Fästarna är lätta i vikt, bra för att hoppa. Tyvärr är färgen annorlunda än på skärmen (tenderar att vara mer lila). På grund av färgen ger jag färre stjärnor.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.