Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Elite stigläder

Produkt-ID: 16501

kr 383,20
kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Elite stigläder
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Elite stigläder
kr 383,20
kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Elite stigläder
Beskrivning

Beskrivning

Hållbara kvalitetsstigläder, perfekta för dagligt bruk.


Kvalitetsläder gör dessa stigläder till ett smart val. Dessa välgjorda stigläder har präglade siffror nedanför hålen för att göra det lätt att komma ihåg din längd. Spännen i massivt, rostfritt stål, som är hållbara och klarar tuffa tag. Dessa mjuka stigläder behåller formen och sträcks inte vid användning.


Egenskaper:


  • Högkvalitativt läder med nylonförstärkning
  • Präglade siffror för att komma ihåg din längd
  • Spännen i rostfritt stål
  • Signaturen "Z" på änden av stiglädret

Teknisk beskrivning:


Par.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp och använd läderrengöring vid behov.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

2 Gillar

Jag köpte dessa till en svår budget. Jag beställde min beställning på en onsdag vid middagstid och på fredag vid middagstid, de kom! Sedan öppnar jag lådan. Jag blev förvånad, de är vackra och har fint, mjukt läder. För priset förväntade jag mig verkligen inte så fin kvalitet, men de är väldigt trevliga.

bygel
2 Gillar

Remmarna gör ett gott intryck. Tyvärr finns det alltför få hål. Min dotter är 1,73 m lång och var fortfarande tvungen att göra hål i 1.45. Annars ser vi fram emot hållbarheten.

Utmärkta stigbygel
1 Gillar

Jag går ursprungligen dessa som agift och planerar att köpa anotehr-par till min andra sadel !! mycket fin kvalitet och mjuk

Ingen sträcka!
1 Gillar

Fina läder. Jag älskar att de kommer i 57 "längd, perfekt för min 5'6" stiglängd för dressyr. 60-talet är alltid för långt. Jag brukar åka tungt åt ena sidan och älskar att dessa har nylonförstärkning. De håller mycket längre och sträcker sig inte!

1 Gillar

det här är snygga stirrup läder! de är väldigt mjuka och ser ut som dyra stigbäddskinn. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på dessa läder. Jag beställer två uppsättningar och planerar att behålla dem båda!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.