Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Schockemöhle Chantilly stigläder

Produkt-ID: 315746

kr 949,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Schockemöhle Chantilly stigläder
Beskrivning

Beskrivning

Stigläder av föroljat, fint koläder med extra små hålavstånd - tre gånger vikta med nylonförstärkning. Extraformade spännen möjliggör en exakt positionering på sadeln.


Egenskaper:


  • Gjorda av föroljat, fint koläder
  • Med extra små hålavstånd
  • Tre gånger vikta med nylonförstärkning
  • Formade spännen möjliggör en exakt positionering på sadeln

Teknisk beskrivning:


100 % läder, nyloninsida, metallspännen.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fint skinn och snygga detaljer
1 Gillar

Köpte i färgen espresso/cream till min bruna Versailles-sadel, möjligen var de aningen för mörka men på håll mycket snyggt och hellre lite för kalla i färgen än att de ser rödaktiga ut. Snyggt med de vita sömmarna också. Mjukt och fint skinn. Kvaliteten verkar bra, men har inte använt dem mer än ett par gånger än.

Schockemöhle stigläder espresso/cream
0 Gillar

Köpte dessa stigläder i färgen espresso/cream. Trodde de skulle passa bra till min rätt så mörka rödbruna sadel, men de var mycket mörkare och kallare i verkligheten än på bild. Blir byte av dessa! Annars kändes de som det var väldigt bra kvalité!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.