« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Strykkappor

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Moonboots Air X

1.790,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara 22% EXTRA på varumärket Horze & B Vertigo! + Få 12% rabatt på nästan alla andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER2024
1000 kr är minsta orderbelopp. Varumärkena i Brands in Focus Sale är undantagna: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2024.
Färg: Brown
Brown Kentucky Horsewear Moonboots Air X
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Moonboots Air X är gjorda av ett starkt TPU-skal med flera ventilationshål och en större triangel med nätventilation. Skyddens insida är förstärkta med ett extra lager TPU för att motstå högt slitage när bakbenen rör sig. Där hästen böjer på benet har Kentucky lagt till ett stycke mjukt naturgummi för att undvika friktion. De dubbla elastiska knäppningsremmarna är mycket lätta att hantera och anpassa efter din häst behov. Moonboots Air X är godkända för internationella hoppklasser med undantag för unghästar enligt FEIs regler. Tyger och material Skydden är tillverkade med Kentuckys mycket andningsbara och välkända 3D Spacer distanstygs foder som används i deras 3D Spacer uteskydd och hästtäcken. De har ett robust yttre skal tillverkat av lätt men ändå starkt TPU-skal. Den extra högkvalitativa elastiska knäppningen ger maximalt grepp och säkerhet för din häst, så att skydden inte vrider sig eller glider ner. Design och storlek Tack vare den anatomiskt formade designen passar skydden bekvämt runt hästens ben för att ge maximal komfort och skydd. Detta gör det möjligt att ge hästen maximal rörelsefrihet för att kunna hoppa bättre.

Egenskaper:

  • Starkt TPU-skal med flera ventilationshål för optimal ventilation och avkylning
  • Utformad med förbättrad passform för maximal rörelsefrihet
  • Fodrade med 3D distanstyg med hög andningsförmåga för ännu mer komfort och luftgenomsläpplighet
  • Dubbel elastisk knäppning
  • Godkänd av FEI

Tvättråd:

Skydden kan tvättas i maskin i 30°C (torktumlas ej). Vi rekommenderar alltid att använda tvättpåse för att undvika repor orsakade av rörelse under tvättprogrammet. Du kan enkelt använda Kentucky Horsewears rengöringsmedel för benskydd, som är speciellt utvecklat för TPU-skydd, för att ge benskydden den perfekta finishen och få dem att se ut som nya.

Produkt-ID: 342507

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: