FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Horze fotvärmande kuddar

Produkt-ID: 44310

kr 17,95
kr 19,95
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Horze fotvärmande kuddar
kr 17,95
kr 19,95
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze fotvärmande kuddar
Beskrivning

Beskrivning

Håll din fötter varma och sköna nästa gång du rider ut i vinterkylan.


Lägg i dessa praktiska kuddar i dina ridstövlar och håll fötterna varma och sköna under kalla vinterridturer. Böj dessa innovativa kuddar för att aktivera uppvärmningsfunktionen och håll värmen i timmar i sadeln.


Egenskaper:


  • Små kuddar aktiverar värme när du trycker på och böjer materialet allt eftersom du rör dig i ridstövlarna eller ridskorna
  • Perfekta i kallt väder
  • Håller värmen i 5-6 timmar

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Dessa har räddat min vinter
0 Gillar

kan inte låta bli att berömma dessa, jag har inte haft istappar sedan jag började använda dem, de ger en så trevlig temperatur som bara får mig att rida ut ur det utan problem med att frysa tårna

Irriterande ...
0 Gillar

Produkten är disponibel och jag tror att Horze kunde ha skrivit. Stövelvärmaren är bekväma att bära under ridning och värmer tårna väl. Klistermärket får värmaren att sitta på samma plats, men är ett fan på ett sätt att bli av med det. Dessutom var påsen ihålig, så innehållet luktade i bagageutrymmet. Jag rekommenderar det inte.

Super upphetsad
0 Gillar

Mycket trevlig uppvärmning super upphetsad

super bra
2 Gillar

Kuddarna är bra under den kalla säsongen. Håll dina fötter varma i 6-8 timmar. Kan jag verkligen rekommendera. Inte bara bra när du åker, utan också för långa vintervandringar.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.