« Tillbaka / Varumärken / Tonics

Tonics X-Ray Paddock Boot

Från 2.542,50 kr
RRP: 3.390,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 50% på vår- och sommarartiklar
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.07.2024.
Färg: Black
Black Tonics X-Ray Paddock Boot
Dark brown Tonics X-Ray Paddock Boot
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Den boot " X-Ray" är vattentät och erbjuder en optimerad passform. Fördelarna inkluderar ett innovativt mesh som är laminerat på baksidan . Detta foder är tillverkat av 50 % återvunna PET-flaskor och bidrar därmed till idén om hållbarhet. Tack vare kombination av förbättrad passform , sofistikerad sula och andningsbart, vattentätt mesh ger denna hage foder hög bärkomfort . Ytterligare smarta detaljer, som vaddering på övre och det beprövade skydd , säkerställer en speciell feel-good-karaktär och varaktig hållbarhet.

Egenskaper:

  • foder som är laminerat på baksidan: vattentätt och andas, tillverkat av 50 % återvunna PET-flaskor dubbelsidiga vattentäta, matta YKK -dragkedjor med dra elastisk inlägg med logotyp för optimal bärkomfort vaddering i kant för hög bärkomfort fin dra i slätt läder med logotyp anständig sporre högkvalitativ yttersula förformad fotbädd som andas innersula med häl och boll vaddering och dubbelsidigt, hållbart skydd

Teknisk beskrivning:

foder är gjort av 50 % återvunna PET-flaskor

Produkt-ID: GP70M

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: