Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak

Produkt-ID: 13156

kr 254,15
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak
Beskrivning

Beskrivning

Mundel med äppelsmak gör det här bettet med lösa bettringar till hästens favorit.


Ett kvalitetsbett från Horze, som är mildare än de vanligen använda engelska delade tränsbetten. Detta är ett populärt bett med en kärna av rostfritt stål och giftfri, högteknologisk plast, gör det mjukt, flexibelt, milt och bekvämt för din häst. Den tredelade mundelen ger oberoende effekt på respektive sida av hästens mun. Den unika äppeldoften ökar acceptansen för bettet hos både unga och äldre hästar. Bettet stör inte hästens gom, och är perfekt för avancerad utbildning och ett av de mest populära betten dressyrarbete. Liksom de flesta engelska tränsbett är den främsta effekten på hästens laner. Den ledade mundelen ger en nötknäppareffekt när betten används och pressar på tungan och gommen. (V-form) Tack vare den extra leden reduceras nötknäckareffekten eftersom bettet överensstämmer bättre med hästens U-formade mun.


Egenskaper:


  • Tredelade bett ger mer plats för hästens tunga
  • Äppelsmak för bättre acceptans
  • Syntetiskt gummibett som är mjukare i munnen än vanliga tränsbett i rostfritt stål
  • Används i alla discipliner
  • Giftfritt
  • Mycket bra till avancerad träning
  • Stör inte hästens gom

Teknisk beskrivning:


Innehåller nickel. Hästar som får en allergisk reaktion mot nickel är inte vanligt.
Tjocklek: 18 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Användning:


Bettets verkan:Precis som de flesta tränsbett ger bettet ett huvudtryck på mungiporna. Tränsbett har en nötknäppareffekt när man drar i tyglarna som ger ett tryck mot tunga och gom. (V-form) På grund av den extra länken på munstycket minskar nötknäppareffekten i och med att bettet formar sig bättre efter hästens U-formade mun.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

5 Gillar

Fantastisk tandvård. Enligt min mening bättre än Waldhausen / Happy Mouth eftersom det inte har något avtryck som gnider i munnen .......

2 Gillar

Accepteras väl av hästen. Är inte kallt på vintern. Skramlar inte som vanliga tårar. Har bara haft god erfarenhet av en ung häst.

1 Gillar

Jag är nöjd med kvaliteten (inga grova kanter på plasten, fina ringar i rostfritt stål) och min häst är nöjd med smaken!

Mycket bra
1 Gillar

Perfekt bit för en picky och envis häst som min. Håller honom lycklig, vilket gör mig glad :) Mycket smidig överallt, inga grova kanter, och jag har haft det i ett år och det är fortfarande i bra form. Skulle definitivt köpa igen

Apple Sanffle Bit Jointed
1 Gillar

Vi ville ha lite för en OTTB-häst med en känslig mun. Vi väljer den här biten. Det har fungerat ganska bra för honom. Gummit har förblivit detsamma de senaste månaderna vi har haft det, även med hans tugga. Bra bit.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.