SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak

Produkt-ID: 13156

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze tredelat tränsbett med lösa bettringar och äppelsmak
Beskrivning

Beskrivning

Mundel med äppelsmak gör det här bettet med lösa bettringar till hästens favorit.


Ett kvalitetsbett från Horze, som är mildare än de vanligen använda engelska delade tränsbetten. Detta är ett populärt bett med en kärna av rostfritt stål och giftfri, högteknologisk plast, gör det mjukt, flexibelt, milt och bekvämt för din häst. Den tredelade mundelen ger oberoende effekt på respektive sida av hästens mun. Den unika äppeldoften ökar acceptansen för bettet hos både unga och äldre hästar. Bettet stör inte hästens gom, och är perfekt för avancerad utbildning och ett av de mest populära betten dressyrarbete. Liksom de flesta engelska tränsbett är den främsta effekten på hästens laner. Den ledade mundelen ger en nötknäppareffekt när betten används och pressar på tungan och gommen. (V-form) Tack vare den extra leden reduceras nötknäckareffekten eftersom bettet överensstämmer bättre med hästens U-formade mun.


Egenskaper:


  • Tredelade bett ger mer plats för hästens tunga
  • Äppelsmak för bättre acceptans
  • Syntetiskt gummibett som är mjukare i munnen än vanliga tränsbett i rostfritt stål
  • Används i alla discipliner
  • Giftfritt
  • Mycket bra till avancerad träning
  • Stör inte hästens gom

Teknisk beskrivning:


Innehåller nickel. Hästar som får en allergisk reaktion mot nickel är inte vanligt.
Tjocklek: 18 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Användning:


Bettets verkan:Precis som de flesta tränsbett ger bettet ett huvudtryck på mungiporna. Tränsbett har en nötknäppareffekt när man drar i tyglarna som ger ett tryck mot tunga och gom. (V-form) På grund av den extra länken på munstycket minskar nötknäppareffekten i och med att bettet formar sig bättre efter hästens U-formade mun.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vattensked med äpplesmak
0 Gillar

Denna snaffel övertygar inte bara med sin passform, som är väl anpassad till hästens mun, utan också med dess kvalitet. Materialet (plast) luktar inte "giftigt, som jag har med andra varumärken, men neutralt." Min unga häst accepterade denna tandvård omedelbart och salivationen har ökat av äpplesmaken, vilket gjorde att min vallack närmade sig tandprotesen Det som var överraskande är att tandprotesen är mycket lätt (positiv). En liten nackdel är att tandprotesen inte är så mycket anatomiskt formad. Rengöringen av tandprotesen är mycket enkel Denna protes är endast att rekommendera, men man kan förbättra den anatomiska formen.

Storlek: Normal
Vattensked med äpplesmak
0 Gillar

Denna snaffel övertygar inte bara med sin passform, som är väl anpassad till hästens mun, utan också med dess kvalitet. Materialet (plast) luktar inte "giftigt", som jag gjorde med ett annat märke, men neutralt. Min unghäst accepterade omedelbart denna tandvård och salivationen har intensifierats av äpplesmaken. Som ett resultat blev min wallach också bättre närmade sig proteser och var mjukare i handen. Det som var förvånande är att protesen är väldigt lätt men jag tycker att det är positivt. En liten nackdel är att tandprotesen inte är särskilt stark anatomiskt formad. Rengöring av denna snaffle är mycket enkel. I stort sett är detta protes endast att rekommendera. En liten förbättring kunde göras men på den anatomiska formen.

Storlek: Normal
Vattensked med äpplesmak
0 Gillar

Denna snaffel övertygar inte bara med sin passform, som är väl anpassad till hästens mun, utan också med dess kvalitet. En liten brist är bara att denna tandvård kan vara lite mer anatomiskt formad (närvarande men inte stark). Min unga häst accepterade omedelbart denna tandvård och saliven har intensifierats av äpplesmaken. Detta gjorde min häst bättre på biten och var lättare i handen. Dessutom är denna tandvård mycket lätt, vilket också är positivt! Materia (plast) luktar inte "giftigt", som jag gjorde med ett annat märke, men neutralt. Protesen kan enkelt rengöras. I stort sett är detta protes endast att rekommendera. En liten förbättring kunde endast göras på den anatomiska formen.

Storlek: Normal
Mycket bra och inte dyrt
1 Gillar

Jag tycker att den här biten är väldigt bra, hästen gillar den och den är bra. Min åsikt är att hästen fungerar bättre med den här biten än med resten jag har provat. Rekommendera den här biten :)

Storlek: Normal
Plast snaffel
0 Gillar

Bra passform, mycket nöjd, vår häst tar tandproteser bra Priser också Fair Har redan beställt denna artikel för flera hästar

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.