« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Benskydd till häst / Transport- och Stallskydd

Horze Horze Cairo Infra-Red stallskydd

RRP: -24% Rabatt
649,00 kr
RRP: 849,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red stallskydd
Storleksguide
Storlek Höjd Bredd
S 31 cm 30
M 32.5 cm 31
L 35 cm 32
XL 40 cm 35
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Terapeutiska stallskydd med supermjuk vaddering och extra andningsbart och slitstarkt yttre skydd. 4 knäppningar med kardborreband håller benskyddet på plats. Stallskydd med infraröd teknik för ökad blodcirkulation. De keramiska partiklarna som vävs in i den mjuka tjocka stoppningens insida absorberar hästens kroppsenergi och frigör långvågiga infraröda strålar som penetrerar djupt genom huden det har en vitaliserande effekt på blodcirkulationen och därmed ämnesomsättningen. En ökad blodcirkulation kan ha en positiv effekt på förnyelsen av celler och avlägsnandet av skadliga ämnen i vävnaden. Den skapade värmen är också lämplig efter exceptionella belastningar, skador eller hästar som tenderar att ha svullna ben. Stallskydd kan användas över natten, under transport eller till och med på hagen. De keramiska nano-partiklarna som vävs in i tyget absorberar energi från hästens kropp och släpper ut en långvågig infraröd stråle på 8 ~ 12 μm våglängd tillbaka till djurets kropp. Den infraröda strålningen kan tränga djupt in i vävnaden och stimulerar vattenmolekyler, vilket i sin tur leder till värmeemission, det gör att blodkärlen expanderar vilket därmed leder till ökad blodcirkulation & ämnesomsättning.

Egenskaper:

  • Perforerad neopren yttre för ökad andningsförmåga Tyg som har infraröd teknik med keramiska nanopartiklar Vitaliserande effekt på blodcirkulationen & ämnesomsättning Mjuk stoppning Slitstarkt yttre Snabbtorkande Stötdämpande Inre kudde fästs på yttre skyddet med kardborreband Starkt kardborreband för optimal placering Set med 2 Välj en storlek upp för bakbenen

Teknisk beskrivning:

100% Polyester

Tvättråd:

Inre kuddar kan tvättas i maskin i 30°.

Produkt-ID: 18593

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: