Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Finntack Pro Jockey hjälm

Produkt-ID: 30209

kr 589,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Jockey hjälm
Beskrivning

Beskrivning

Jockey / monté hjälm med väldigt bra passform. CE VG1 godkänd. Gummerad yta. Skal av ABS-plast. Absorberande stoppning svart EPS. Ventilation på fyra ställen S/S. Löstagbart och tvättbart foder, vikt ca 380g. Fästes eneklt under haken.


Teknisk beskrivning:


CE VG1 01.040 2014-12.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jockey hjälm
2 Gillar

En mycket bra hjälm !!!))) praktisk, slitstark, vacker, rimligt pris !!! :)) Du kan lita på den här hjälmen!) Jag köpte en häst länge och jag hade inte tillräckligt med härlighet till Gud, och jag var i den hjälm)) Jag monterar denna hjälm bara en klass, jag rekommenderar att du köper)) !!

Horse Racing Training Helm
1 Gillar

Hjälmen är superlätt och bekväm. Han blir inte tappad och mår bra när han bärs under lång tid. Som en träningshjälm som bara rekommenderas

Den bästa hjälmen någonsin!
0 Gillar

Justerbar, hållbara, säkra. Den perfekta hjälmen åt gången! Jag rekommenderar;)

0 Gillar

Köpt för en korshjälm, utmärkt värde för pengarna, kommer jag inte tveka att ge råd.

Jockey hjälm
0 Gillar

Det är en super trevlig mössa. Jämfört med andra är jockeyhjälmar något mindre men de andra är också mycket dyrare. Ofta betalar du redan 150-200 euro för ett jockeylock och dessa 64 euro. Det rekommenderas om huvudet ibland växer.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.