Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Heavy 360g

Produkt-ID: 313402

kr 1.352,00
kr 1.799,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Heavy 360g
Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt, hållbart och mycket prisvärt. Nya WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo Heavy med hals har fantastiska egenskaper: Superstarkt och tåligt ytterskal i 1200 denier trippelväv, avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion, nytt minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, ny Ezi-Clip-frontknäppning som är snabb och enkel att använda, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, elastiska, justerbara och avtagbar bensnören för en säker och bekväm passform, nya reflexband fram på varje sida och på svansskyddet för extra synlighet, dubbla, låga kryssgjordar, stort svansskydd för extra skydd.


Teknisk beskrivning:


360g fyllning.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Superb däck
0 Gillar

Jag rekommenderar detta däck till alla som letar efter ett tåligt och tjockt däck. Detta sitter som ett skådespel som döper mitt varma blod. Hu är väldigt smal så jag gick ner i storlek när jag var tvungen att hålla inomhusfiltet för weatherbeeta.

fantastiskt
0 Gillar

Will sa att det är lika bra som Rambo-däck men billigare. Älskar det. Kom och beställ många fler.

Taket är bra
0 Gillar

Filten är mycket hög kvalitet och sitter på toppen. Det glider inte ens när du rullar

väl utformad men genomsnittlig kvalitet
0 Gillar

Hej, jag köpte det här omslaget i december 2016, med säkerhet på att jag hade ett nytt omslag av samma märke i flera år. Tyvärr tycker jag att kvaliteten har försämrats, tårmotståndet är verkligen sämre för en filt av äng (ett tår under det första året!). Nu har jag de lilla gummidelarna på axelbanden som håller på att tas upp! Hur fungerar garantin?

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.