« Tillbaka / Varumärken / uvex

uvex uvex Elexxion Pro Ltd. Champ Hjälm

1.690,00 kr
RRP: 2.890,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Gold/Pink
Gold/Pink uvex Elexxion Pro Ltd. Champ Hjälm
Storleksguide
Storlek A
XXXS-XXS 49-52 cm
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Den trendiga versionen av uvex elexxion pro sätter konkurrenterna i skuggan. Men uvex elexxion pro ltd är mycket mer än bara ett blickfång. Den innovativa hybridtekniken garanterar kompromisslös säkerhet, oöverträffad lätthet och perfekt ventilation. Den imponerar med sin unika kombination av matta och blanka element och en högkvalitativ interiör som garanterar maximal bärkomfort.

uvex elexxion-serien representerar en ny generation ridhjälmar som tillverkas i Tyskland. Den kombinerar de två ledande hjälmteknikerna inom ridhjälmstillverkning - inmould- och hard shell-teknik - för att skapa en unik hybridhjälm som sätter nya standarder när det gäller design, ventilation och vikt. Med uvex elexxion kombinerar uvex det bästa av båda teknikerna i en hjälm. Denna kombination öppnar upp nya möjligheter för alla viktiga hjälmparametrar. Hjälmen är lättare, bättre ventilerad och erbjuder hjälmdesigners tidigare oanade möjligheter. Matt och glänsande, färgblockering och nya materialkombinationer: uvex elexxion gör allt detta möjligt utan problem. Det individuellt justerbara ventilationssystemet i skärmen ser till att huvudet håller sig svalt.

Egenskaper:

  • Inmould- och hårdskalsteknik
  • Lättvikt
  • ventilationssystem med sköld
  • 2 års garanti
  • Tillverkad i Tyskland

Tvättråd:

Handtvätt rekommenderas

Produkt-ID: 332847

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: