Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager

Produkt-ID: 44328

kr 697,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager
Beskrivning

Beskrivning

Ryggbälte för ländryggen. Förbättrad version av bästsäljaren Back on Track ryggbälte. Justerbar omkrets med kardborreband. Tvåvägsstretch och keramisk textil för extra värme och muskelstöd.


Teknisk beskrivning:


Med andasfunktion. Material: 100% polypropylen med keramiska fibrer. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas. Använd inte mjukningsmedel.Storlek S: 60 - 85 cm (Justerbart), M:75 - 100 cm), L:: 85 - 110 cm, XL:100 - 130 cm.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super bra
0 Gillar

Jag använder min för badminton och det fungerar bara super. Det tar nästan all smärta i nedre delen av ryggen. Kudden som finns i Jag har valt att ta bort eftersom den värmer extremt, men den fungerar fortfarande bra utan den. De "trollformlerna" som finns i gör också mycket, det håller en mer upprätt.

Super bra
0 Gillar

Jag tyckte att det var super bra för en dålig rygg som min, det är riktigt bra för att hålla ryggen uppe och varm, jag använder den för när jag trav och när jag är på jobbet.

Toppprodukt av Back on track
0 Gillar

Eftersom min häst reagerade positivt på ryggen på spåreffekten beställde jag ryggen varmare för mig själv. Det är lätt att ta på och är optimalt anpassningsbart genom de extra elastikerna. Även på jobbet bär jag ryggen varmare under en begränsad tid.

Kan vara lite mindre, men fungerar bra just nu.
0 Gillar

Fungerar som annonserat. Korsryggen var varm och flexibel. Lättare att åka och rensa före och efter utan att ha mycket smärta.

Back Brace
0 Gillar

Denna ryggstöd är den bästa! Jag har använt den varje dag sedan jag fick den för en vecka sedan! Jag känner mig så mycket bättre efter att jag har använt den särskilt efter att ha varit i ladan hela dagen! Jag rekommenderar den här produkten!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.