SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager

Produkt-ID: 44328

kr 697,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager
kr 697,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Therapeutic knäskydd, dubbellager
Beskrivning

Beskrivning

Ryggbälte för ländryggen. Förbättrad version av bästsäljaren Back on Track ryggbälte. Justerbar omkrets med kardborreband. Tvåvägsstretch och keramisk textil för extra värme och muskelstöd.


Teknisk beskrivning:


Med andasfunktion. Material: 100% polypropylen med keramiska fibrer. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas. Använd inte mjukningsmedel.Storlek S: 60 - 85 cm (Justerbart), M:75 - 100 cm), L:: 85 - 110 cm, XL:100 - 130 cm.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra hjälp för en smutsig låg rygg ....
0 Gillar

Nu har båda ryggbälten från Back on Track. Köpte detta på rekommendation och måste säga att det har orsakat vissa startproblem. Bältet är väldigt styvt nästan "klumpigt" och enligt min mening lite för brett framför saknar det "smalning" som den andra har. Den styva kardborrbandet genererar huden framför. Du kommer därför att behöva lite längre tid för att få den rätt inställd. Med det sagt är det fantastiskt när det är "gått till" och ställt in, här är extra bra alternativ för elastiken :-). Den håller korsryggen på plats, lite som en "korsett" eftersom den inte upptäckts vid första anblicken. Idag älskar jag det och använder det varje dag - De dagar det är riktigt dåligt jag sover med det. Har rekommenderat det till andra jag känner, med "reservationer" av startvårigheter tror jag nu att det har gjort så att andra inte ger upp innan de kommer igång (jag var ganska nära mig) ...

Storlek: Stor
Back Brace
0 Gillar

Denna ryggstöd är den bästa! Jag har använt den varje dag sedan jag fick den för en vecka sedan! Jag känner mig så mycket bättre efter att jag har använt den särskilt efter att ha varit i ladan hela dagen! Jag rekommenderar den här produkten!

Storlek: Normal
Lätt att bära korsbältet
0 Gillar

Kvalitetsartikel som enkelt passar och glöms en gång på plats. Jag kan gå, böja mig, göra olika rörelser utan att känna mig ansträngd eller blockerad. Vi kan känna kanterna upp och ner när vi sitter på en plats lite djupa till exempel, men inte mer. Naturligtvis eftersom det är materialets specificitet som håller området täckt varmt utan att vara obehagligt även i milt väder och utöva en varaktig övning. Inte försökt ännu av stor hetta. Kan bäras till sängen utan att störa. Jag har inte det långsiktiga perspektivet, men för tillfället verkar inte bältet deformeras eller slitna för tidigt.

Storlek: Normal
Kan vara lite mindre, men fungerar bra just nu.
0 Gillar

Fungerar som annonserat. Korsryggen var varm och flexibel. Lättare att åka och rensa före och efter utan att ha mycket smärta.

Storlek: Normal
Toppprodukt av Back on track
0 Gillar

Eftersom min häst reagerade positivt på ryggen på spåreffekten beställde jag ryggen varmare för mig själv. Det är lätt att ta på och är optimalt anpassningsbart genom de extra elastikerna. Även på jobbet bär jag ryggen varmare under en begränsad tid.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.