JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Rockl Malta Roeck-Grip two-tone

Produkt-ID: 31608

kr 395,00
(Priset inkluderar moms)
Rockl Malta Roeck-Grip two-tone
Välj storlek Storleksguide
Rockl Malta Roeck-Grip two-tone
kr 395,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Rockl Malta Roeck-Grip two-tone
Beskrivning

Beskrivning

Det unika orginalet i två färgvarianter. Den största delen av världens ryttarelit använder och vinner med den populära handsken Roeck-Grip. Bäregenskaperna, den oslagbara kvaliteten på materialet och det tidlösa klassiska utseendet gör den unik bland alla ridhandskar. Denna klassiker finns tillgänglig i två eleganta färgkombinationer för damer.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Knappshopping
0 Gillar

Jag köpte dessa handskar för några år sedan och det varade bra i 1-2 år dagligen, men nu är det dags att köpa nya, slitna säten. Dessa har ridbussar, terräng och träning hemma. Regn och sken. Så bra gjort. De är bara snygga i utseende och lämpar sig för finare coaching i hemmet. Absolut värde för pengarna :)

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.