Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Roeckl Light & Grip slitstarka ridhandskar, dam

Produkt-ID: 31445

kr 199,50
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Roeckl Light & Grip slitstarka ridhandskar, dam
Beskrivning

Beskrivning

Få ett grepp!


Roeckl-handskar är populära inom alla grenar i hela världen och första valet för många ledande ryttare. Efter att ha ridit med dessa en gång kommer du att förstå varför de är så populära. En handske med lätt, åtsittande passform av fuskläder ger en ökad kontakt och grepp om tyglarna. Dessa töjbara handskar med andasfunktion är perfekta för dig oavsett om du är en dressyrfantast eller hoppentusiast.

Kardborreknäppning med Roeckl-metallogo för optimal passform. Roeckl-namnet på handflatan fulländar denna produkt. .

Varför behöver jag ridhandskar?

För ett bättre grepp om dina tyglar när du rider.

För att förebygga blåsor.

Som skydd mot kylan.


Features


 • Åtsittande passform med justerbar knäppning
 • Slitstarka med andasfunktion
 • Utmärkt grepp
 • Roeckl-metallogo
 • Populära bland toppryttare
 • Slitstarka och snygga
 • Behagliga
 • Roeckl-märke på handflatan

Details


 • Fint fuskläder med andasfunktion
 • Tvättas i kallt vatten
Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

6 Gillar

Roeckl är det ridhandskarmärke jag svär vid! Har dessa handskar i både blått och svart, och kommer att behöva köpa mig mer snart också, för det finns så många fina färger och dessa håller länge. Har haft mitt svarta par i två år nu och de är fortfarande bra! Letar du efter nya ridhandskar, köp sedan Roeckl!

5 Gillar

Det första paret med Roeckl-handskar du köper kommer inte att vara det sista! Mycket bekväma handskar som passar varje tillfälle. Horze är den butik jag har sett det lägsta priset på, och det är ett stort plus! Hållbara handskar, min har gått igenom en hel del och håller fortfarande bra.

5 Gillar

Kanske de coolaste ridhandskarna på marknaden. Produkten är hållbar och bekväm som en annan hud! Det goda värdet för pengarna och den utmärkta användbarheten gör denna produkt värd att köpa.

Grip! Massor av grepp!
5 Gillar

Andra ridhandskar blir lite styva efter att ha provat dessa! Perfekt för allt arbete eftersom du får ett bra grepp utan att klämma i handen, nödvändigt för längtan! Otroligt lätt och helt enkelt kul att klä sig eftersom de sitter som ett riktigt skott på händerna. Favorithandskar, utan tvekan!

kredit Handskar
5 Gillar

Definitivt den bästa ridhandsken som jag någonsin har använt! Tyglarna håller sig i handen tack vare ett bra grepp och handskarna gnider inte. Samma par har använts i cirka 5 år, spår av användning är synliga men de punkterade handskarna är inte slitna. Fördelar för elegans och bekväma material!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.