« Tillbaka / Varumärken / Ariat

Ariat Ariat Ardent Långärmad Baselayer för kvinnor

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Black
Black Ariat Ardent Långärmad Baselayer för kvinnor
Fired Brick Ariat Ardent Långärmad Baselayer för kvinnor
Storleksguide
Storlek A Byst B Midja C Stuss
32 80 cm 64 cm 84 cm
34 84 cm 68 cm 88 cm
36 88 cm 72 cm 92 cm
38 92 cm 76 cm 96 cm
40 96 cm 80 cm 100 cm
42 100 cm 84 cm 104 cm
44 104 cm 88 cm 108 cm
46 108 cm 92 cm 112 cm
Tillbaka

Överdelar/ridtoppar för damer och herrar 

Alla mått i tabellen är kroppsmått, inte faktiska mått på plagget. Mät omkretsen med hjälp av ett måttband enligt följande: bystmått där bysten är som störst (A), midjemåttet vid den smalaste delen (B) och stussmåttet där höfterna är som bredast (C). Måttbandet ska sitta stadigt runt kroppen, men inte vara hårt åtdraget. 

 

Överdelar/ridtoppar för barn

Barnstorlekarna är baserade på barnens ålder (Storbritannien) eller längd (EU). Alla mått i tabellen är kroppsmått, inte faktiska mått på plagget. Mät omkretsen med hjälp av ett måttband enligt följande: bystmått där bysten är störst (A), midjemåttet vid den smalaste delen (B) och stussmåttet där höfterna är bredast (C). Måttbandet ska sitta stadigt runt kroppen, men inte vara hårt åtdraget.

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Ardent Baselayer har InfraTEK™ som hjälper dig att bättre behålla och upprätthålla din kropps naturliga värme. resultat är ett högpresterande, ultraflexibelt och lätt lager som ger värmen från ett mycket tyngre tyg.

Egenskaper:

  • AriatTEK® är designad för optimal komfort i alla väder Moisture Movement Technology™ hjälper dig att behålla dig torr. InfraTEK™ behåller naturligt din kroppsvärme för att förbättra och upprätthålla värme . Watch Window ger enkel tillgång till användbar tech 1/4 dragkedja med mock-neck-styling. Tumhål Innehåller material som uppfyller bluesign® hållbarhetsstandarder

Teknisk beskrivning:

81 % polyester, 19 % elastan Återvunnen polyester/ blanda med borstad fleece -insida

Produkt-ID: WYTV9

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: