Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Roeckl Warwick Polartec

Produkt-ID: 31633

kr 332,10
kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Warwick Polartec
kr 332,10
kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Warwick Polartec
Beskrivning

Beskrivning

Barnen kommer att älska denna ridhandske i vinter. Ingen handske kunde vara mysigare. Hela handsken är tillverkad av det mjuka och varma Power Stretch®-materialet från Polartec®. Power Stretch® är också mycket töjbart, vilket gör att handsken sitter perfekt på nästan alla händer. För ett optimalt tygelgrepp är handflatan silikonbehandlad.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Jag älskar dessa handskar! De är väldigt bra att åka på vintern (eller på banan). Det reglerar värmen i dina händer så att det inte blir för varmt, men inte för kallt. Du tappar inte greppet med dessa handskar och sitter bekvämt på händerna! Verkar att de är lite dyra, men är hållbara och ser bra ut!

varma handskar
0 Gillar

Handskarna är trevliga varma och riktigt praktiska men gliderna glider lätt på grund av den mycket tunna silikonen. :)

Stora handskar
0 Gillar

Varma handskar som kan tjäna lika mycket för att stanna i stallen som att klättra eftersom de inte är för tjocka. De bästa handskarna jag har hittat för vintern!

Det bästa för vintern
0 Gillar

Jag har bara Roekl-handskar och bär två par om året. Jag bär dem när jag kör och med gödning och andra sysslor på ängen så använd dem varje dag. Före vintern brukade jag ha ljus och greppa vinterhandskar, men jag fick fortfarande kalla händer. Dessa verkar varmare för vintern. De är varmare och lika bra som alla Roekl-handskar. Jag kan rida bra med det.

Bra handskar
0 Gillar

Mycket bra handskar, men silikongreppet inuti slits snabbt bort. De kan användas bra och är både mjuka och varma, och bortsett från silikonen som slits bort är de hållbara.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.