FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

LeMieux Luxury lindor, set med 4

Produkt-ID: 992510

kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Luxury lindor, set med 4
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
LeMieux Luxury lindor, set med 4
kr 369,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
LeMieux Luxury lindor, set med 4
kr 369,00
LeMieux Luxury schabrak i CC-modell
kr 629,00
LeMieux Luxury lindor, set med 4
Beskrivning

Beskrivning

Vackra fleecelindor tillverkade av fleece i högsta kvalitet för att undvika noppor. Kan användas ensamma eller med LeMieux bandagepaddar för extra skydd. Matcha med LeMieuxs kollektion med schabrak och ridhuvor.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

The Best Bandages Ever!
0 Gillar

They match the saddlepads soo vell!I have these in Blueberry and i love them they are really soft an strechy but staied on so vell during riding i love them really recomend!

Storlek: Normal
not what I expected
1 Gillar

I expected a lot of these bandages since everybody's seem to praise le mieux products but I was very disappointed of the quality. The bandages are soft and overly stretching and don't stay on very well since they stretch and stretch when trying to wrap them on horse's legs...

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.