« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Benskydd till häst / Benskydd med päls

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear kotskydd med veganskt fårskinn för unghästar

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara 22% EXTRA på varumärket Horze & B Vertigo! + Få 12% rabatt på nästan alla andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER2024
1000 kr är minsta orderbelopp. Varumärkena i Brands in Focus Sale är undantagna: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2024.
Färg: Black
Black Kentucky Horsewear kotskydd med veganskt fårskinn för unghästar
Brown Kentucky Horsewear kotskydd med veganskt fårskinn för unghästar
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Benskydden med veganskt fårskinn för unghästar är tillverkade av ett starkt TPU-skal med flera ventilationshål och en större triangel med nätventilation. Skyddens insida är förstärkt med ett extra lager av TPU för att klara av hög nivå av slitage När bakbenen rör sig. Kotskydden för unghästar är godkända för hoppklasser för unghästar enligt FEI:s regler. Tyger och material Kotskydden med veganskt fårskinn för unghästar är tillverkade av Kentuckys mycket andningsbara veganska fårskinn som har använts i många år för deras berömda Shipping grimma, tävlingstäcke och sadelgjordar. De har ett robust yttre skal tillverkat av lätt men ändå starkt TPU-skal. Den extra högkvalitativa knäppningen med kardborreband ger maximalt grepp och säkerhet för din häst, så att skydden inte vrider sig eller glider ner. Design och storlek Tack vare den anatomiskt formade designen passar skydden bekvämt runt hästens ben för att ge maximal komfort och skydd. Detta gör det möjligt att ge hästen maximal rörelsefrihet för att kunna hoppa bättre.

Egenskaper:

  • Starkt TPU-skal med flera ventilationshål för optimal ventilation och avkylning
  • Utformad med förbättrad passform för maximal rörelsefrihet
  • Veganskt fårskinn för ännu mer komfort och andningsförmåga
  • Godkänd för tävlingsklasser för unga hästar

Tvättråd:

Skydden kan tvättas i maskin i 30°C (torktumlas ej). Vi rekommenderar alltid att använda tvättpåse för att undvika repor orsakade av rörelse under tvättprogrammet. Du kan enkelt använda Kentucky Horsewears rengöringsmedel för benskydd, som är speciellt utvecklat för TPU-skydd, för att ge benskydden den perfekta finishen och få dem att se ut som nya.

Produkt-ID: 342512

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: