« Tillbaka / Varumärken / Cavallo

Cavallo Cavallo Helaine dressyrschabrak

RRP: -42% Rabatt
629,00 kr
RRP: 1.090,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Twilight Blue Grey
Twilight Blue Grey Cavallo Helaine dressyrschabrak
Black Cavallo Helaine dressyrschabrak
DB/AB Cavallo Helaine dressyrschabrak
Safari Light brown Cavallo Helaine dressyrschabrak
Storleksguide
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tillbaka

Det är viktigt att längden på ditt schabrak är baserat på sadelns längd och inte nödvändigtvis på längden av hästens rygg. Schabraket ska alltid vara lite längre än sadeln. Schabrakmodellen bör även överensstämma med sadelmodellen (ex: dressyr, allround osv).  

 

P (Pony) schabrak passar vanligtvis sadelstorlekarna 14-16.5.

F (Full) schabrak passar vanligtvis sadelstorlekarna 16-18.5

Ponnystorleken passar alla hästar under 148 cm (14.2 hh) i mankhöjd. "Full" passar alla hästar över 148 cm (14.2 hh) i mankhöjd.

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Ett sportigt funktionellt schabrak tillverkad av elastiskt softshell-material. Yttertyget av softshell är mycket lättskött. Heltäckande quiltning i dubbel diamant design. Båda sidorna har en vertikal, mjuk, ton i ton rand på bakre delen av schabraket. På randen finns en perforerad, stor, vertikal Cavallo-logga. Under perforeringen i Cavallo-logotypen finns ett skimrande reflekterande material. En förstärkning av minnesskum framtill ger en optimal position under sadeln. Schabraket ramas in av en vit bård med en smal silverrand. Det snabbtorkande och fukttransporterande nätfodret är mycket päls-vänligt och ger maximal komfort. En formbevarande vaddering gör att schabraket ligger perfekt på hästens rygg.

Produkt-ID: 340123

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: