Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

Schabrak

Schabrak finns i alla möjliga former, material och färger för att passa varje ryttares smak. Välj mellan det klassiska dressyrschabraket, allroundschabraket eller vojlocken som följer sadelns konturer.

Dina filter:
487 artiklar

Sadelunderlag från Horze finns i många former, stilar och färger för att passa varje ryttares behov och smak.

Ett färgglatt schabrak är det perfekta sättet att lägga färg, bling och stil till din look. Den rektangulära utformningen av allround- och dressyrschabraken finns i färgmönster med kontrasterande kantband och passpoaler för att matcha stall- och teamfärger. Välj ett härligt, quiltat dressyrschabrak med högt skuren manke och vaddering för god komfort för både dig och hästen. Allroundschabrakens design passar även utmärkt för hoppning. Våg- eller kvadratiskt, vadderade mönster med andasfunktion och av fukttransporterande tyg ger god ventilation och komfort samt en personlig stil. Schabrak från Horze är lätta att hålla rena, kan tvättas i maskin och lufttorkas efter daglig användning.

Engelska schabrak är ett måste för den aktiva hästen och ryttaren.

Välj dina favoritfärger eller ett enkelt, klassiskt vitt schabrak för skön komfort i sadeln. Engelska schabrak har sadelgjordsremmar och öglor i kardborreband som håller schabraket på plats under sadeln. Lägg till monogram, initialer, logo eller hästen namn för en personlig snygg stil. Schabrak är alltid en perfekt presentidé till ryttaren. Köp flera i dina favoritfärger för att mixa och matcha.