Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Cavalor
Cavalor

Cavalor

Cavalor som grundades år 1989 utvecklar foder och fodertillskott samt vårdprodukter för hästar. Med hjälp av ett team specialister som utvecklar produkterna stödjer Cavalor även grundläggande praktisk och vetenskaplig forskning. Med denna kombinerade arbetsmetod har Cavalor byggt upp en betydande praktisk och teknisk kunskap som möjliggör utvecklandet av effektiva produkter. Mottot är: "När resultatet räknas kan du räkna med vår kunskap."
36 artiklar

Innovation. Kvalitet. Resultat. Det är det som gör Cavalor unikt.

Cavalor grundades 1989, i ledning av Peter Bollen. Hans passion för hästar och näring fick honom att skapa fodertillskott och vårdprodukter för hästar. Senare, år 2000 utökades detta med Cavalors foderlinje med högpresterande hästar som målgrupp. Dessa enastående produkters stränga kvalitetskontroll och välsmakande sammansättning började förvandla hästar inom loppet av några veckor. Med märkbara resultat och förbättrad prestationsförmåga blev det tydligt att Cavalors hästfoder gjorde stor skillnad för dessa sportshästar. Tack vare vidare forskning och förbättringar, förbättrades Cavalors kvalitet hela tiden och fick många hästar, som förut varit oinstresserade av sitt foder, att faktiskt njuta av fodringen. Ägare var överlyckliga att se förbättringar i både fysisk kondition och psykiskt välmående, och detta märke blev den ultimata, oslagbara standarden i hästvärlden. Dessa hästfoder, fodertillskott och vårdprodukter är de bästa på marknaden när det gäller att uppnå optimala resultat med din häst, oavsett ridgren eller behov.

Med sina rötter i Belgien, har Cavalor blivit en marknadsledare i 50 länder under de 20 senaste åren, och etablerat sig i Mellanösten och nu även i Nordamerika med hjälp av den internationellt erkända tävlingsryttaren Michael Pollard. Förutom foderlinjen, har de fodertillskott av alla sorter för att du ska kunna hitta precis det du behöver. Cavalor har det perfekta fodertillskottet till din häst med allt från vitaminer för fölens hälsa och vitalitet till produkter som förbättrar muskler och päls. Välj mellan produkter som lugnar nervösa hästar eller ger en energikick till de lite trögare. Det finns en produkt för alla behov i denna breda produktlinje. Med rätt vägledning kan fodertillskott kombineras för att uppnå önskade resultat och ge din häst en fördel både prestationsmässigt och hälsomässigt. De nogranna testerna och kvalitetskontrollerna hos märket Cavalor, ger dig den sinnesro du behöver för att tryggt kunna ge dessa produkter till din älskade häst. Dessa fodertillskott kan förbättra din hästs hälsa och behandla många åkommor samt upprätthålla många tillstånd, när de ges efter producentens eller din veterinärs instruktioner.

Produktlinjen av hästvårdsprodukter inkluderar bl a liniment och schampon samt pälsglans för man och svans samt hovvårdsprodukter. Salvor, krämer och lera är perfekta till din första hjälpen-utrustning. Följ upp hästens dagliga vård och träning med rätt utrustningsvård med hjälp av Cavalors många, lyxiga lädervårdprodukter. Ta hand om din utrustning med dessa produkter av de finaste och mest respekterade ingredienserna på marknaden.

Cavalors produkter har respekterats och uppskattats i många år, och kvaliteten är ojämförbar. Vetenskapen bakom Cavalors produkter baseras på många år av praktisk forskning och skapades av hästentusiaster för de kräsna ryttarna. Resultat betyder något och den enda vägen som gäller för att uppnå dem, är med Cavalors produkter.