Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Spirit lädershortchaps

Produkt-ID: 37294

kr 399,20
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Spirit lädershortchaps
kr 399,20
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Spirit lädershortchaps
Beskrivning

Beskrivning

Praktiska kvalitetsshortchaps är ett måste för den lediga ryttaren.


Skydda dina ben och rid i stil med dessa klassiska shortchaps av behagligt läder med solitt blixtlås bak. Resår ger en åtsittande passform. Detta prisvärda par tål dagligt bruk.


Egenskaper:


  • Robusta lädershortchaps
  • Hållbart blixtlås
  • Heltäckande skydd
  • Prisvärda

Teknisk beskrivning:


100% läder.


Tvättråd:


Torka av med en ren fuktig svamp efter varje användning för att avlägsna svett och smuts. Torka med en mjuk, ren handduk. Polera med skovårdprodukter vid behov.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

besviken
1 Gillar

Vid mottagandet av denna produkt var jag relativt nöjd: den motsvarade vad jag förväntade mig. Vilken besvikelse när jag från första användningen insåg att blixtlåset inte hade sin roll! Att förlora dina chaps tre gånger på en timme är inte riktigt praktiskt. Jag lämnar dem i garderoben.

Bra och billiga chaps.
0 Gillar

Jag har använt sedan sommaren och jag gillade mycket. Lämplig även för breda fötter.

Ser bra ut
0 Gillar

Idag just köpt, elastiskt så det passar bra i foten, men kanske inte stöder på något sätt. Efter att ha kommit in i ett par veckor, se vilken typ av ridning.

Jag är upphetsad!
0 Gillar

Läderna i dessa kapsyler är väldigt mjuka, tunna och du har ett särskilt bra grepp på sadeln. Passformen passar exakt som i storlekstabellen, men dessa chaps ligger mycket nära ryttarens ben och är första gången på lite svårt att få. Dessutom är kaparna läder från läder även om de är så mjuka även i väder och lite smuts mycket robust. Efter en resa har chapsna snuggit upp och sitter som en andra hud. Jag gillar verkligen utseendet och hela första intrycket är väldigt bra. På långsiktigt hållbarhet testar jag dem också, men jag är redan upphetsad att rida. Det är bäst att inte köpa dessa chaps för långt eftersom de sträcker sig lite efter att ha åkt. För priset skulle jag aldrig ha förväntat mig en så bra läderkvalitet.

utmärkt
0 Gillar

Ett par gånger jag har använt med grundläggande skor från vårt centrallager och nää är riktigt bra! Kom igen, se cool ... Innan fötterna föll men efter att ha använt denna kombination fick jag fötterna under kontroll! Jag skulle definitivt rekommendera det.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.