« Tillbaka / Varumärken / Christ

Christ Christ kindkedjetunnel

299,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

Spara -160kr EXTRA på din order eller handla i Horze App och spara 220kr på din order!

Ladda ner nu!

Kopiera koden: SPRING
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 10.03.2024.
Färg: Black/Off-White
Black/Anthracite Christ kindkedjetunnel
Black/Off-White Christ kindkedjetunnel
Storleksguide
Tillbaka

När det gäller att mäta bett mäter man alltid munstyckets längd från insidan av den ena bettringen till insidan av den andra. Se till att bettet är rakt vid mätning. Bettets tjocklek mäts alltid precis på insidan av en bettring. Då bettet ligger i munnen får det vara ett mellanrum på max 5mm (¼") mellan mungipan och bettringen.

Träns med skänklar ska vara 0,5 cm mindre. Kandarbett ska alltid vara 0,5-1,0 cm (1⁄4-2⁄5") mindre än det underliggande bettet.

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Detta överdrag består av äkta lammull och hålls på plats över kindkedjan med kardborrefästen. Utsidan är förstärkt med specialtextil för sadelpaddar och håller formen på överdraget. Ullets tjocklek är ca 20 mm.

Tvättråd:

Produkten är maskintvättbar med specialtvättmedel för ull och kan torktumlas. Som tvättmedel rekommenderar vi vår produkt "C7". Vänligen, följ våra tvättanvisningar av produkten.

Produkt-ID: 13716

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: