SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

LeMieux Support benskydd

Produkt-ID: 991300

kr 720,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Support benskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
LeMieux Support benskydd
kr 720,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
LeMieux Support benskydd
kr 720,00
LeMieux Luxury schabrak i CC-modell
kr 629,00
LeMieux Support benskydd
Beskrivning

Beskrivning

Bästa allroundbenskydden för hage, träning och tävling. Lätta och skyddande men ger god flexibel rörelsefrihet. Ger bra stöd till kota och led. Av perforerat Airprene-foder som tillåter allroundventilation och förhindrar skav. Fulländade med matchande mockaremmar för att passa LeMieuxs schabrakkollektion. Rekommenderade av många veterinärer, och lämpar sig för användning på både fram- och bakbenen.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Den bästa stödbeläggningen
0 Gillar

Sitter som gjuten, bra kardborrband, väldigt slitstark, snygg och klockbar, finns i underbara färger och är lätt att sätta på och av såväl som rent! Har flera par av dessa!

Storlek: Normal
Pris-kvalitetskvoten stämmer inte riktigt
0 Gillar

Klistermärkena varade mindre än ett år när de var slitna och bra. Annars passar de bra och passar sin storlek. Jag skulle ha förväntat mig mer från klistermärkena till det här priset.

Storlek: Normal
Nöjd :)
0 Gillar

Har en häst med grova ben, men dessa passar bättre än många andra beläggningar eftersom kardborrbandet är fäst vid själva beläggningen och inte på ett specifikt spänne eller el. Fina färger och gör rätt sak. Har inte haft dem tillräckligt länge för att säga något om hur hållbara de är, men de har inga märken nu efter 3-4 veckor.

Storlek: Normal
Försämras långsamt
0 Gillar

Vackra passagerare men liten materialbeständighet, försämras mycket snabbt vid användning ..

Storlek: Normal
Skrapet tar inte längre
1 Gillar

Efter 6 månader med daglig användning på lägenheten, fastnar inte repet tillräckligt vid skridskor och sticker ut. För priset är det ganska nedslående. Sidoblick: inget att säga: mycket bra

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.