Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

LeMieux Support benskydd

Produkt-ID: 991300

kr 720,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Support benskydd
Beskrivning

Beskrivning

Bästa allroundbenskydden för hage, träning och tävling. Lätta och skyddande men ger god flexibel rörelsefrihet. Ger bra stöd till kota och led. Av perforerat Airprene-foder som tillåter allroundventilation och förhindrar skav. Fulländade med matchande mockaremmar för att passa LeMieuxs schabrakkollektion. Rekommenderade av många veterinärer, och lämpar sig för användning på både fram- och bakbenen.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fornøyd :)
0 Gillar

Har en hest med grove bein, men disse passet bedre enn mange andre belegg da borrelåsen festes i selve belegget og ikke på en bestemt spenne el. Fine farger og gjør det de skal. Har ikke hatt dem lenge nok til å kunne si noe om hvor slitesterke de er, men de har ingen merker nå etter 3-4 uker.

De beste støttebelegga
0 Gillar

Sitter som støpt, god borrelås, svært slitesterke, pene og se på, kommer i lekre farger, og lettvinte å ta av og på, samt rengjøre! Har flere parr av disse!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.