Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Veredus TRC - VENTO REAR HIGH kotskydd

Produkt-ID: 322486

kr 995,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Veredus TRC - VENTO REAR HIGH kotskydd
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Veredus TRC - VENTO REAR HIGH kotskydd
Beskrivning

Beskrivning

Kotskydd med dubbel ventilation HIGH.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Veredus TRC - VENTO REAR HIGH -
0 Gillar

Jag är en uthållighet (långdistans) ryttare och äger en friesisk sto med ett mycket högt steg / gång. Varje vecka slutade hon med snitt och blåmärken på bakbenen. Vi försökte många andra stövlar, överträffade / borstade, men hennes ben brukade bli så heta och de gnuggade hennes flickor särskilt med fjädrar. Vi har funnit att använda Veredus att hennes ben har hållit sig svalare, inga gnuggar även med fjädrar, efter 3 timmar ridning. Jag ska precis köpa ett nytt par eftersom jag har hittat den perfekta bagaget

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.