Spara 10 % på din nästa order över 800 kr!*
Hämta koden

Mink Horse MmAir ULTRA Dressyrschabrak

Produkt-ID: 324016

kr 1.299,00
(Priset inkluderar moms)
Mink Horse MmAir ULTRA Dressyrschabrak
Välj storlek Storleksguide
Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Mink Horse MmAir ULTRA Dressyrschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Den ultimative schabrak med memory skum under sadeln, vilket ger konstant tryckfördelning och stötdämpning. Toppen av memoryskumdelen är försedd med ett starkt silikontryck som håller sadeln på sin position. Undersidan är fodrad med en strukturerad anti-skid material, som säkerställer att schabraken stannar i sin position, samt distribuerar och transporterar fukten bort från hästens rygg, så denna alltid ar torr. Schabraken är anatomiskt korrket utformad med en upphöjd tillbakadragen övre kanten, vilket ger maximal mahn frihet. Vidare är sadelgjordsstropparna stängningsbare med kardborrband, som ger stor flexibilitet och korta stroppar för fästning i sadelns D-ringar.
På toppen av schabraket fins ett nät, som ger ventilation och frisk luft under schabraket. En diskret logo i silver är placerat ovanpå.


Egenskaper:


  • Den ultimative schabrak med memory skum
  • Tryckfördelning och stötdämpning
  • Anti-skid over -og undersidan
  • Snabbtorkande och ventilation
  • Anatomiskt korrket utformad
  • Diskret logo i silver är placerat ovanpå

Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.