JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Sprenger Novocontact tredelat eggbett Sensogan 16 mm

Produkt-ID: 301697

kr 1.699,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Novocontact tredelat eggbett Sensogan 16 mm
Välj storlek Storleksguide
Sprenger Novocontact tredelat eggbett Sensogan 16 mm
kr 1.699,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Novocontact tredelat eggbett Sensogan 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Unikt format, särskilt känsligt.Novocontact-betten är utformade för att skapa en unik oval form, som utvidgar kontaktytan på tungan medan ryttaren bibehåller en stadig kontakt. När ryttaren tar ett tygeltag, vänder munstycket sig framåt och kontaktytan blir smalare, vilket säkrar en mer exakt och effektiv kommunikation.Novocontact-betten förbättrar samspelet mellan häst och ryttare för en bättre kontakt och acceptans av bettet.De tredelade novocontact-betten är perfekta att använda på hästar som ibland tenderar att dra mot handen, men som är för känsliga att ridas på starkare bett.Eggbett passar för hästar med känsliga mungipor, eftersom de inte kan nypa hästen. Det kan däremot hända med lösa bettringar. Den karaktäristiska egenskapen för de här betten är de ovala bettringarna som är fixerade på munstycket, och gör att bettet ligger stadigt på plats i hästens mun. Det hindrar också bettet från att glida i munnen och gör att munstycket ger ett direkt men milt tryck mitt på tungan.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

FANTASTISK RIDKÄNSLA
4 Gillar

Efter att ha haft en häst som la sig i handen och var lite okänslig, så har jag nu fått tillbaka min känsliga ridbara häst igen. Nu kan jag sitta med små fina hjälper och efter en stunds ridning tom bara tänka dom. Hästen är jättenöjd!!

Storlek: Normal
En WOW känsla
4 Gillar

Fantastiskt bett till rimligt pris. Kvalitet kostar. Skeptiskt först, men måste bara testa, det blev -WOW!! Från att ha en häst som var lite okänslig, drog mig framåt/nedåt, la sig i handen, så fick jag en jättenöjd häst som jag kunde rida med små fina hjälper, ja tillslut kunde jag nästan bara tänka tygeltagen så reagerade hon. Fantastisk ridkänsla, Jag fick tillbaka min gamla ridbara lekfulla häst igen. Så kul att hästen var nöjd. Hon har aldrig gått bättre. -TACK SPRENGER!! Rekommenderas. 10 poäng av 10 möjliga

Storlek: Normal
Sprenger Novocontact tredelat eggbett Sensogan 16 mm
4 Gillar

Häst med känslig mun gillade detta bettet direkt. Upplevde att hon tog stöd längre fram och sökte sig nedåt. Dessutom tuggar hon mycket på bettet, utan att gnissla tänder som hon gjort tidigare. Är mycket nöjd.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.