Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Harry's Horse fleecetäcke Colors

Produkt-ID: 308924

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse fleecetäcke Colors
Beskrivning

Beskrivning

Fleecetäcke med en frontknäppning, svanssnöre och kryssgjordar.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra täckning för pengarna
1 Gillar

Jag letar alltid efter prisvärda fleecefiltar, eftersom min häst uppenbarligen älskar ljudet av fleece-sprickor.Därför ville jag testa däcket från HH, som jag tycker ser riktigt bra ut, för att vara så prisvärd. Vi är nöjda med filten, det går bra på hästen och fleecen känns mjuk. Jag tvättar alltid fleece-filten med mjukgörare första gången, och på det sättet behöver jag inte vara el. Ett bra köp och däcket är ännu inte ätit;)

Fina färger
1 Gillar

Jag beställde filten i grönt. Färgen var neongrön, vilket var vad jag behövde :) Mycket lycklig!

stor
0 Gillar

torkfilt av mycket god kvalitet, bra utförande, storleken är perfekt den faller mycket bra

Bra svettfilt
0 Gillar

Jag är väldigt nöjd, hon mår bra. Fleecen är fin och tjock och känns väldigt bra. Jag tycker att det är fantastiskt att fronten på bröstet inte är fleece men det är underlagd där! Från passformen är hon också bra! För priset kan du inte säga någonting, jag skulle definitivt köpa igen och rekommendera!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.