Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze upphöjande bakgelpad

Produkt-ID: 17632

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze upphöjande bakgelpad
Beskrivning

Beskrivning

Höj sadeln baktill med denna unika gelpad.


Skydda hästen från dåligt tillpassade sadlar med denna upphöjande bakgelpad. Det är en extremt lätt gelpad, anatomiskt utformad för hästens komfort. Ger en mycket bra sadelpassform som förhindrar ömhet och känsliga punkter. En avancerad gel håller padden säkert på plats, och kan läggas direkt på hästens rygg. Gelen är giftfri och låter huden andas, och höjer sadeln baktill. Enkel att rengöra.


Egenskaper:


  • Lyfter sadeln i bakvalvet
  • Förbättrad komfort och ergonomi
  • Giftfri, anti-slip gel
  • Extremt lätt
  • Kan användas i direkt kontakt med hästens rygg
  • Bakgelpad mätt 2"

Teknisk beskrivning:


Ryggrad 11.5 "- 12" (29 cm - 30,5 cm).Bredd front: 12" (30,5 cm).Bredd bak: 14" (35,5 cm).


Tvättråd:


Tvättas för hand i milt tvålvatten.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra pad!
8 Gillar

Använd Gelpad tillsammans med en lammskinnsadelkudde, min häst springer mycket mer avslappnad än med en skumdyna. Trots att material börjar vänja sig från början (känns som en enorm booger), glir det inte bort under sadeln. Jag kan bara rekommendera det!

3 Gillar

Super stöd för att bygga en sadel som säkerhetskopierar! Skyddar väl från salt chock och ger god komfort för både ryttare och häst! Bättre än att använda en fårkudde för sadlade fransar på baksidan, utan tvekan!

Praktisk överbryggningsmöjlighet tills sadelanpassning
2 Gillar

Jag köpte dynan för att få den lägsta punkten på sadeln tillbaka till rätt plats. För 4 månader sedan köpte jag en ny sadel, som också justerades, den har nu ställts in, och muskulaturen i det främre området var snyggt byggd, som "hängde" sadeln bakom. För att brygga, tills sadeln kommer, köpte jag dynan och jag är helt nöjd. De första par gånger hade det gjort lite ljud, men nu märker du inte ens att dynan är under sadeln. Det har aldrig glidit och jag tror att det är väldigt bekvämt för hästen, för åtminstone min häst går ännu lösare. För pengarna är det ett bra sätt att kompensera för sadeln. hälsningar

Bra, inte att jämföra med andra på marknaden
2 Gillar

Tyvärr saknar det beskrivningen hur man lägger på det, annars bara bra. Min häst har en skada på grund av en skada och föl, dessutom extremt kort i ryggen, mycket känslig av skadan, knappt manken, så bred kammare men annars smal häst, allt i allt gör sadelsökningen mycket komliziert. Med dynan kunde vi lösa problemen, det driver inget mer, betyder min häst, billig bra lösning, även min Chiro hittade idén och dynan bra. Top!

Gelpad
1 Gillar

Gelpadden är fin och tjock. Fungerar mycket hög kvalitet. Bra kvalitet, som alltid med Horze.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.