FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Horze upphöjande bakgelpad

Produkt-ID: 17632

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze upphöjande bakgelpad
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze upphöjande bakgelpad
Beskrivning

Beskrivning

Höj sadeln baktill med denna unika gelpad.


Skydda hästen från dåligt tillpassade sadlar med denna upphöjande bakgelpad. Det är en extremt lätt gelpad, anatomiskt utformad för hästens komfort. Ger en mycket bra sadelpassform som förhindrar ömhet och känsliga punkter. En avancerad gel håller padden säkert på plats, och kan läggas direkt på hästens rygg. Gelen är giftfri och låter huden andas, och höjer sadeln baktill. Enkel att rengöra.


Egenskaper:


  • Lyfter sadeln i bakvalvet
  • Förbättrad komfort och ergonomi
  • Giftfri, anti-slip gel
  • Extremt lätt
  • Kan användas i direkt kontakt med hästens rygg
  • Bakgelpad mätt 2"

Teknisk beskrivning:


Ryggrad 11.5 "- 12" (29 cm - 30,5 cm).Bredd front: 12" (30,5 cm).Bredd bak: 14" (35,5 cm).


Tvättråd:


Tvättas för hand i milt tvålvatten.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Gelkudde Horze
1 Gillar

Snabbt smutsigt, kollapsade snabbt. I början är sadeln bra, efter ett tag är gelen snarare en trasa. Gör inte vad den ska göra. Det är därför jag fruktar det låga priset

Gelén förhindrar att sadeln glider
0 Gillar

Jag letade efter en gelstötdämpare, eftersom de är billiga och enkla att använda, och det här alternativet var perfekt för mig. Han hanterar sin uppgift, glider inte och låter inte sadeln glida. Den normala kombinationen av pris och kvalitet. Bra ventilation, hästens hud under den slutar inte och det finns ingen irritation. Stötdämparet lyfter något bakbågen innan sadeln var lös och den blev perfekt med gelén. Även hästen märks, hon springer mer villigt och blir tröttare mindre. Det är lätt att ta hand om gelén, efter varje användning av mina och låta torka, nästa morgon är den klar att användas.

skit
0 Gillar

Ärligt talat är det den värsta skiten jag någonsin har haft. Det är ännu sämre än kvaliteten på din fulhet. Jag satte den på 100% korrekt. Så sa min ridlärare också. Men ändå föll det av medan jag red eller krullade under sadeln. Jag är helt 100% av att det inte är jag som gjorde ett misstag med det. Det är i allmänhet bara dåligt. Det var också väldigt klibbigt och blev snabbt mycket smutsigt. sKIT

Entusiasm!
0 Gillar

Jag köpte gelpadden eftersom baksidan av mitt sto har förändrats lite på grund av ett föl och sadeln var inte längre i rätt tyngdpunkt. Denna gelkilkudde har helt övertygat mig. Sadeln är tillbaka i rätt tyngdpunkt - hästen springer gladare / ryttaren sitter bättre - dynan glider inte - lätt att rengöra - oslagbart pris. Tack!

Bra produkt
0 Gillar

Jag använde dynan i flera månader och är nöjd med den. Priset är helt rättvist, inget betydande slitage. Jag skulle köpa dynan igen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.