Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze upphöjande frontgelpad

Produkt-ID: 17631

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze upphöjande frontgelpad
Beskrivning

Beskrivning

Höj sadeln vid manken med denna unika gelpad.


Denna upphöjande frontgelpad gör det bekvämt för hästen när du rider. Det är en extremt lätt gelpad, anatomiskt utformad för hästens komfort. Ger en mycket bra sadelpassform som förhindrar ömhet och känsliga punkter. En avancerad gel håller padden säkert på plats, och kan läggas direkt på hästens rygg. Gelen är giftfri och låter huden andas, och höjer sadeln framtill. Enkel att rengöra.


Egenskaper:


  • Lyfter sadeln i framvalvet
  • Förbättrad komfort och ergonomi
  • Giftfri, anti-slip gel
  • Extremt lätt
  • Kan användas i direkt kontakt med hästens rygg

Teknisk beskrivning:


Fallängd till one-size: 9" ryggrad: 9" (23 cm x 23 cm).


Tvättråd:


Tvättas för hand i milt tvålvatten.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hantering och goda varor
4 Gillar

Tyvärr passade inte filtarna men varorna kom supersnabbt över natten, så att säga. Vändningen gick smidigt! Alltid glad.

Fungerar perfekt för att fylla fickorna bakom manken
3 Gillar

Det här fungerar otroligt bra och jag har inte sett något annat som det. Jag använder det direkt på min hästs rygg. den är helt avsmalnande för att fylla de visna fickorna, med den tjockaste delen i mitten och avsmalnande ner till en skiva i kanterna. Den passar helt perfekt i de visna fickorna för att skapa en slät yta för sadeln och ger lite lyft framför sadeln. Det förblir säkert. Om någonting, tappar det till den perfekta platsen för att fylla de visna fickorna. Det är supermjukt, geléliknande och ser ut att ge bra dämpning. Så nöjd med detta, det fungerar och passar perfekt. Jag kommer att rekommendera det till andra som har hästar med muskelatrofi i axlarna och manken. Obs: Jag gjorde misstaget den första användningen av att lägga den våfflade sidan ner mot hästen, det var inte bra. Med den släta sidan ner fungerar det perfekt direkt på hästen.

Tummen upp!
1 Gillar

Använder detta under liv och rörelse för att bygga upp. Min häst har slutat helt skada på axlarna / i manken efter att jag började den här!

Super bra
1 Gillar

Jag tycker att det fungerar bra, det lyfter sadeln som det borde. Jag har varit riktigt glad för det för min dressursadel. Nackdelen är att du måste ta underlaget och allt bort varje gång innan det är bra :)

gelupphöjningsplatta
1 Gillar

Det är bara fast, direkt på hästen !. Super kvalitet, lätt att rengöra och till ett bra pris.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.