JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Covalliero ridbyxor Techno

Produkt-ID: 312065

kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Covalliero ridbyxor Techno
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Covalliero ridbyxor Techno
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Covalliero ridbyxor Techno
Beskrivning

Beskrivning

Snygga ridbyxor tillverkade av mikrofibrer och bomull för perfekt komfort. Kontrasterande sömmar och kantband på de falska bakfickorna poängterar alla fantastiska funktioner. Som med alla högkvalitativa ridbyxor är denna modell naturligtvis också helskodd med töjbart textilläder. Bensluten med "ElastoSoft"-material garanterar en perfekt sits och förhindrar irriterande tryckpunkter.


Egenskaper:


  • Helskodda
  • Benslut med ElastoSoft
  • Två värmande framfickor
  • Håller formen
  • 4-vägs elastiska
  • Lätt att rengöra och kan maskintvättas i 30°C

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ridbyxor för män
1 Gillar

Jag ville köpa dessa byxor ... men du har inte dem i min storlek 48 ... Skulle det visa sig att dessa byxor var i ditt lager eller så har du en annan byxa som också är i två färger (LJUS skinn för mörka byxor) ) Jag skulle vilja veta .... PS .. Jag trodde att man har en brist på män .. Detta gäller faktiskt alla män Med vänliga hälsningar, Jan Reimann

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.