Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Grenville allroundsadelgjord med avtagbar neopren

Produkt-ID: 14602

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Grenville allroundsadelgjord med avtagbar neopren
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Grenville allroundsadelgjord med avtagbar neopren
Beskrivning

Beskrivning

Denna allroundsadelgjord i neopren sitter väl på plats för komfort och säkerhet.


Avtagbart neoprenfoder på den här allroundsadelgjorden ger ultimat komfort för din häst. Den här sadelgjorden gör att sadeln ligger väl på plats utan att orsaka obehag för din häst genom att gjorden dras åt för hårt. Neoprenet arbetar tillsammans med hästens rörelser för att ge god komfort och positionering, och är lätt att ta av och tvätta. Neoprenet ger också ett bra grepp och skapar en naturlig känsla mot hästens kropp. Sadelgjorden har resår i båda ändarna och rullspännen som gör den lätt att spänna.


Egenskaper:


  • Gjord i neopren för bästa komfort
  • Avtagbart neoprenfoder som är lätt att hålla rent
  • Resår i båda ändar och rullspännen
  • Ger ett bra grepp
  • Neopren skapar en behaglig kontakt mot hästen kropp.

Teknisk beskrivning:


Material: Neopren.


Tvättråd:


Rengör sadelgjorden med en fuktad svamp efter varje ridtur. Torka av för att ta bort svett och smuts.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

2 Gillar

Älskar denna omkrets! Slider inte på vår roliga poly ponny, och hon verkar väldigt bekväm i den. Fantastiskt att neopren kardborrbandet är av för tvätt.

utmärkt omkrets
1 Gillar

Jag gillar verkligen Professional Choice neoprenomgångar, som den här är modellerad efter. Hittills verkar det vara lika bra kvalitet till ett bättre pris. Rekommenderas starkt!

Kan köpa en för mig själv ...
0 Gillar

Min tränare använder dessa band för sina lektionshästar. Hon har hela mängden storlekar. Det är en enkel omkrets men fungerar bra på även de girtaste lektionshästarna!

Neoprenomkrets med avtagbar rem
0 Gillar

Denna omkrets är unik, jag hade aldrig sett den förut. Bältens magsida är avtagbar eftersom den är fäst med kardborrband. Därför superlätt att rengöra, och eftersom hela biten helt och hållet består av kardborrband förblir bandet också på plats. Det är ganska varmt på grund av neopren som passar över hela längden. Båda ändarna på spännen är gjorda av elastisk så en god tryckfördelning runt omkring. Jag är nöjd med denna omkrets, särskilt med tanke på priset.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.