« Tillbaka / Varumärken / Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Velvet hudvänligt hoppschabrak

1.790,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara 22% EXTRA på varumärket Horze & B Vertigo! + Få 12% rabatt på nästan alla andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER2024
1000 kr är minsta orderbelopp. Varumärkena i Brands in Focus Sale är undantagna: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2024.
Färg: Black
Black Kentucky Horsewear Velvet hudvänligt hoppschabrak
DB/AB Kentucky Horsewear Velvet hudvänligt hoppschabrak
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Ett supermjukt schabrak som erbjuder komfort till din hästs rygg.

Vad är unikt Möt det mjukaste schabraket på marknaden! Det hudvänliga schabraket i sammet kombinerar det berömda sammetsschabraket och det hudvänliga schabraket. Undviker friktion från sadeln och erbjuder alltid en chic look. Tillverkad av enbart veganska material, detta schabrak är 100 % djurvänligt. Tyger & material Manken och bakre delen av schabraket är fodrat med veganskt fårskinn. Detta ger utmärkt dämpning och undviker att den skaver mot hästens rygg. För hästar med känslig hud är detta särskilt fördelaktigt och bekvämt. Utsidan av schabraket är gjord av mjukt sammetstyg. Schabraket är quiltat i en snygg fiskbens quiltning. Form & storlek Det hudvänliga schabraket i sammet finns i hopp- och dressyrdesign. Det finns bara en sadelgjordrem så det finns inga irriterande remmar framför sadeln. Kentuckys logotyp är Placerad något högre, så det finns fortfarande plats för broderi.

Egenskaper:

  • Extremt mjuk
  • Veganskt fårskinn
  • Yttre i sammet
  • Undviker friktion från sadeln
  • Perfekt för hästar med känslig hud

Tvättråd:

Vi rekommenderar att du tvättar schabraket regelbundet för att undvika att skav från svett eller smuts. Både sammets- och det veganska fårskinnsmaterialet kan tvättas i tvättmaskin. Tvätta schabraket i 30 grader och låt det hängtorka.

Produkt-ID: 341260

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: