Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Lister Pico Trimmer

Produkt-ID: 26318

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lister Pico Trimmer
Beskrivning

Beskrivning

Tyst, behändig trimmer för områden som är svåra att komma åt med en större klippmaskin.


Egenskaper:


  • Väger endast 98 gram
  • Endast 28 mm bred
  • Drivs av ett AA-batteri
  • Inställning av klipplängd
  • Överbelastningsskydd för skydd av motor
  • Extra tyst med låga vibrationer
  • Lätt att ha med sig i fickan

Genomsnittligt betyg
3.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

TOPPEN!
3 Gillar

Jag är mycket glad över denna slåttermaskin! För första gången kunde jag klippa mitt hästhuvud helt. Och jag kommer att attackera mina lägre ben snart. Hon är liten, lätt och framför allt tyst !!! Lätt att använda, bra autonomi, mycket rimligt pris. Hyperövning för att klippa huvudet eller för svåra hörn (ihåliga, bulor etc.). Jag rekommenderar 200%! En annan positiv punkt är att det inte finns något ventilationsnät, så ingen risk att klipparen "blåser" på hästen och skrämmer honom (detta är fallet med min häst med min andra klippare) . Snabb och oklanderlig leverans. Tack Horze!

2 Gillar

lätt att använda, tyst, bra grepp, bra autonomi, perfekt för små, svåra att nå platser

1 Gillar

Jag trodde att det var mindre buller ... men det är fortfarande en gräsklippare! Mycket praktiskt eftersom det håller i handen, jag försökte klippa hästhåret men hon satt inte på makten.

Idealisk för små ytbehandlingar
1 Gillar

Perfekt för att klippa svårt att nå platser med en större gräsklippare (saltskakare, öronkontur osv.) Endast nackdelen kan vi inte byta knivar men till det priset är det ändå värt det.

lysande lilla finska
0 Gillar

Har faktiskt köpt det här två gånger. När jag tyckte att det var så lysande för finket på hästens öron, att när den första var utsliten jag bara måste ha en ny. Tyst, litet och lätt att hantera. Inga problem att raka sig även i öronen på några oroliga hästar. Inget beklagar att jag köpte det här :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.