Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze bettskivor i gummi

Produkt-ID: 13740

kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Horze bettskivor i gummi
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze bettskivor i gummi
kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze bettskivor i gummi
Beskrivning

Beskrivning

Klassiska runda bettskivor som förhindrar att lösa bettringar nyper hästens mungipor.


Ett par runda, mjuka bettskivor i gummi som används för att förhindra ömhet vid mungiporna. Använd tillsammans med bett med lösa bettringar för att förhindra irritation.


Egenskaper:


  • Runda, mjuka bettskivor i gummi
  • Förhindrar ömhet och nyp
  • Hindrar bettet från att glida i munnen
  • Säljs parvis

Tvättråd:


Rengör alltid bett och tillbehör efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

brickor
0 Gillar

Gjorde sitt jobb, enkla och effektiva brickor, massivt gummi och lätt att ta på.

Storlek: Normal
Horze bita skivor
3 Gillar

De har gjort en stor skillnad för hur min ponny går i dressyr. Innan hon hade bett hade hon skridskat runt om munnen så att hon gick mycket och gungade med huvudet där hon nu är stabil och snygg!

Got the red ones!
0 Gillar

I got the red ones and the color is maybe a little lighter than on the picture but still very pretty! I wish there were more colors available, but for the price these are pretty awesome! They also have a little caress on the inside ring so they're easier to put on :)

Storlek: Normal
Ponnistorlek är väldigt liten, väldigt söt!
0 Gillar

Jag var verkligen upphetsad över att se "ponny" -storlekar. När jag fick dem är de mycket mindre än standardstorlek, så var beredd på det. De kunde arbeta för en miniatyr. Jag köpte dessa till min kolvstomme och jag känner att de är tillräckligt skydd, även om de är mindre än ursprungligen förväntat. Att sätta dem på biten (med 70 mm ringar) var lite utmanande, och jag var tvungen att låta dem sitta i varmt vatten i flera minuter innan jag kunde sträcka ut dem. Gummiet verkar som att det kommer att hålla sig bra i flera år, och det hade inte en stark kemisk lukt ur påsen. Sammantaget är jag väldigt nöjd med dem.

Storlek: Normal
Oslagbar!
0 Gillar

Har den i rött i storlek "ponny". Är bra att komma över tandvården (ha en Pelham) och inte glida. Hästen är skyddad. Skivorna utför sitt jobb perfekt och är mycket billiga!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.