Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF
-15%

Roeckl Foxton Roeck-Grip

Produkt-ID: 31611

kr 303,20
kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Rea
Få 15% rabatt på alla jackor, västar, mössor och handskar* Läs mer
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Foxton Roeck-Grip
Beskrivning

Beskrivning

Världens mest populära handske av Roeck-Grip för ryttare! Med hög andasfunktion, passform som en andra hud och ett optimalt grepp om tyglarna.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Världens bästa ridhandskar! Mycket bra passform och ett bra urval av storlekar och färger, så alla kommer att hitta en som passar. Även om jag inte är bra på att ta hand om handskar, förstörs alla efter en kort tid - utom dessa, har haft mina i ett halvt år och de är bara bra. Billigt pris att vara av så god kvalitet också!

Mycket bekväm och mycket hållbar
0 Gillar

Jag rider med handskar varje dag i veckan och jag tycker om det varje gång. De är så bekväma att åka med och ovanpå att de är väldigt hållbara när du tänker på den läckra produkten den är gjord av. min har funnits i nästan 3 år, med ridning varje dag.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.