Pollene-X 1 l

469,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
1 l (469,00 kr / l)
Upp till 20 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15 rabatt. Köp för 800kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 27.06.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund.
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

PolleneX är det perfekta valet för att hjälpa din häst att andas lätt. Under sommarmånaderna fylls många hagar av blommande blommor och många olika luftburna partiklar kan orsaka problem hos hästen. Det är inte bara ägaren som kanske börja nysa, utan även hästen kan känna obehag under den här perioden. Det kan till och med vara svårt att gå förbi en blommande buskhäck. Tillskott med denna traditionella blandning av växter i siraps- eller pulverform kan vara en stor hjälp. Ägare börjar använda det på våren när säsongen sätter igång. Det är särskilt viktigt att utfodra dessa hästar korrekt för att upprätthålla normalitet eftersom upprepad exponering för en sådan miljö kan leda till långsiktiga problem som är mycket svårare att behandla.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Höst, sojabönsmjöl, pepparrot, gurkmeja, örtextrakt (lakrits, malabarnöt, kantakari, ingefära, Lebbeckträd, långpeppar, helig basilika).


Användning:


Utfodringsrekommendation: Introducera gradvis och utfodra sedan 1 x 25 ml skopa två gånger dagligen för en genomsnittlig häst på 500 kg. Minska till halva mängden pulver för underhållsnivåer. PolleneX kan utfodras under hela året för kontinuerligt stöd.


Produkt-ID: 321491

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.