« Tillbaka / Varumärken / LeMieux

LeMieux LeMieux Puissance Suede dressyrschabrak i mocka

RRP: -11% Rabatt
849,00 kr
RRP: 949,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 12% från 800 kr eller 16% från 1200 kr
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 12 rabatt. Köp för 1200kr och få 16rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.06.2024.
Färg: Black
Black LeMieux Puissance Suede dressyrschabrak i mocka
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Nu med en ny sportig look och kantat med två lager av sofistikerad snörpasspoal, erbjuder dressyrschabraket Puissance Suede det allra bästa av både komfort och stil. Tillgänglig i två färger, det här mockaschabraket med quiltat tegelmönster är supermjukt och designad för att passa ett stort urval av dressyrsadlar. Det banbrytande bambufodret reglerar kroppstemperaturen genom att transportera bort svett och fukt direkt från hästens hud. Det minimerar också friktion och garanterar komfort även för de hästar som har känslig hud. För en unik finish har LeMieux kompletterat med ett metallmärke som erbjuder extra stil till din hästutrustning.

Teknisk beskrivning:

MOCKA: 100% POLYESTER. BAMBU: 60% VISKOS 40% POLYESTER. POLYFILL: 100% POLYESTER. SKUM: 100% POLYESTER. ICKE-VÄVT TYG: 100% POLYESTER. BAND: 100% POLYESTER

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin på ett 30 graders tvättprogram. Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse. Sträckes till rätt form medan den är fuktig för att behålla ursprungsformen under torkning. Se till att tvättmaskinstrumman är tillräckligt stor för att på ett säkert sätt rymma paddens storlek. Se till att alla kardborreknäppningar är ordentligt stängda före tvätt. Lufttorka, torktumlas ej.

Produkt-ID: EF107

Läs recensioner:

Färg: