Köp Cavalor Lactatec Paste (6 x 60 g) | horze.se

Lactatec Paste (6 x 60 g)

kr 1.049,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Cavalor Lactatec Paste (6 x 60 g)
Cavalor Lactatec Paste (6 x 60 g)
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Lactatec Paste (6 x 60 g)
Beskrivning

Beskrivning

Cavalor® LactaTec hjälper musklerna att kunna prestera optimalt under tävlingssäsongen och främjar en snabb återhämtning, vilket förhindrar muskeltrötthet och håller dina hästar smidiga.


Cavalor® LactaTec är det mest kompletta tillskottet och fungerar på flera sätt för att stödja muskelaktivitet, stimulera muskelåterhämtning och förhindra muskelproblem som stelhet, skador och trötthet. Tack vare effektiva bidrag till många metaboliska processer förblir musklerna smidiga och kapabla att effektivt konvertera energi utan biverkningar. Som ett resultat kan hästen upprätthålla topprestanda även under perioder med intensiv träning eller flera dagars tävlingar.
Cavalor® LactaTec är baserat på Cavalor® Muscle Fit. Essentiella oljor som Petroselinum sativum och Citrus aurantifolium har tillsatts för förbättrad muskelsupport. De aktiva komponenterna i Citrus aurantifolium är starka antioxidanter, vilket förhindrar bildandet av skadliga fria radikaler. Det fungerar också som muskelavslappnande. Petroselinum sativum bidrar till effektiv muskelåterhämtning efter ansträngande träning. Det har en renande effekt, avlägsnar toxiner snabbare från kroppen och gör det enklare att transportera syre till musklerna, vilket minskar och skjuter upp muskeltrötthet.


Användning:


Blanda 30 g med fodret per dag. Vid svår försurning rekommenderar vi en kur på 4 veckor, följt av 2 dagar före, under och 1 dag efter tävling eller kraftig ansträngning. 1 mått = 15 g. Max 45 g per häst per dag.
Cavalor® LactaTec finns också i pastaform som Cavalor® LactaTec Paste. Pastan absorberas snabbt och är praktisk för tillfällig användning, t.ex. vid tävlingar eller mer intensiv träning. I dessa fall, ge 1/2 spruta kvällen innan och 1/2 spruta på morgonen dagen för aktiviteten. En ytterligare dos LactaTec Paste direkt efter träningen förbättrar återhämtningen betydligt.


Produkt-ID: 331688

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning