Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Effol SuperStar-Shine, 750 ml

Produkt-ID: 307753

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Effol SuperStar-Shine, 750 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Effol SuperStar-Shine, 750 ml
Beskrivning

Beskrivning

Den sanna superstjärnan.


Effol SuperStar-Shine ger din häst eller ponny en mer strålande glans än någonsin tidigare - men utan att päls, man och svans får en konstgjord känsla. Ryktningen blir lättare och effekten stannar garanterat i flera dagar. Shine-Spray reder ut trasslig man och svans, och avlägsnar damm, spån, halm med mera nästan helt utan ansträngning - man och svans blir fylligare och får mer volym. Shine-Spray löser också problemet med splittrat, torrt hår. Dermatologiskt testad och klassificerad som "mycket bra".


Teknisk beskrivning:


Innehåller: Silikonemulsioner.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa rensningen!
0 Gillar

Ganska super bra! Rensa enkelt ut stötar och håll ditt hästhår bra och glansigt och också hårigt! Jag skulle inte köpa en annan effol till något pris! <3 Pollo varar länge och behöver inte ens tas på ofta, så många dagar glider hepos hår och hästhår och mår bra!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.