SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-10%

Bucas Freedom Turnout Light

Produkt-ID: 300455

kr 791,10
kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Freedom Turnout Light
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Freedom Turnout Light
kr 791,10
kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Bucas Freedom Turnout Light
kr 791,10
kr 879,00
Bucas Quilt 150 g SD
kr 1.214,10 kr 1.349,00
Bucas Freedom Turnout Light
Beskrivning

Beskrivning

Freedom Turnout-täcket ger valuta för pengarna med garanterad Bucas-kvalitet.Freedom Turnout-täcket har ett skal av 600 denier RipStop och finns i tjocklekarna Light-Weight Turnout, Medium med 150 g stoppning och Extra med 300 g stoppning.Freedom Turnout finns även i modellerna Classic Cut och Full Neck med hals där halstäckena har tjocklekarna Medium och Extra med 150 g stoppning.Väldesignat, lättanvänt och tillgängligt i marinblått året runt samt i olika spännande säsongsfärger: Samba röd och Jade grön under vintern 2014. Våren 2015 finns Freedom Turnout Light i färgerna Cherry rosa och Hedge grön.


Egenskaper:


  • Vattentätt RipStop-skal med andasfunktion
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Kryssgjordar
  • Fästen för bensnören
  • Finns i modellerna Classic Cut eller Full Neck med hals

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Smidigt och lätt
2 Gillar

Bucaskvalite med bra passform på en smalare bog. Torkade snabbt. Jättenöjd!

Storlek: Normal
Bra kvalitet, bra valuta för pengarna
0 Gillar

Taket uppfyller helt mina förväntningar. Har redan klarat det första syratestet med bra. Även timmar med regn, den relativt tunna filten men kan väl avfärdas

Storlek: Normal
Bucas freedom
1 Gillar

Överlägset bästa täcke jag provat, både jag och min häst stor trivs med det! Håller hästen 100% torr. Ska byta alla mina täcken till Bucas!!

Storlek: Normal
Världens bästa regn täcke
4 Gillar

Första täcket min häst inte fått skav av, har testat Horseware (amigo och Rambo) och alla "vanliga" täcken från ex hööks. Bucas är verkligen skapat för den smarta & kräsna hästägaren. Detta täcket (freedom lite) fungerar bra året om, på sommaren (det andas så hästen blir varken överhettad eller smutsig) och på vintern (då använder man ett termotäcke under). Inget av mina tre täcken har gått sönder när hästarna bitit varandra, sprungit igenom ris i hagen etc, grym hållbarhet & slitstarkhet!! Dessutom ligger täcket stilla på hästen och det finns inte en chans i världen att hästen blir blöt under det, inte ens vid storm eller om man tvättat täcket 100 gånger (som jag har gjort...). Lite smått i storleken, min ponny som har 125 behöver 135. Väldigt smidig bogknäppning som inte visat tendenser på att gå sönder eller gå upp under de fyra år jag använt dessa täcken. Perfekt om man har hästen inackorderad eller liknande och andra ska ta på/ ta av hästen täcket, då det går väldigt snabbt och smidigt att ta på/ ta av Bucas täcken. Freedom modellen passar bäst den normala och smäckra hästen, men funkar också på grova hästar/ponnyer.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.