SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-20%

Bucas Sun Shower

Produkt-ID: 300495

kr 919,20
kr 1.149,00
(Priset inkluderar moms)
Bucas Sun Shower
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Sun Shower
kr 919,20
kr 1.149,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Bucas Sun Shower
kr 919,20
kr 1.149,00
Bucas Sun Shower Combi Neck
kr 419,00
Bucas Sun Shower
Beskrivning

Beskrivning

Sun Shower är ett lätt utetäcke som passar perfekt när övriga utetäcken är för tjocka och varma. Utvecklat för både regn och solsken.Sun Shower är ofodrat med endast ett nät för ökat luftflöde under täcket. Det är samma typ av nät som på Buzz-Off Rain-täckena.Combi Neck halstäcke kan enkelt fästas i täcket för extra skydd med endast skaltextilen.


Egenskaper:


  • Vattentät ovansida med andasfunktion och extra Teflon-behandling
  • Solreflekterande färg reducerar överhettning
  • Bogveck ger utmärkt passform och rörelsefrihet för bogen
  • Nätfoder ger ett ökat luftflöde under täcket
  • Mjukt Silk-Feel foder vid bogstycket mot skav
  • Fästpunkter för Combi Neck halstäcke
  • Bensnören ingår inte

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Smal halsringning
0 Gillar

Väldigt hög och tight hals! Min har alltid Bucas i Smartex Rain mm och de är perfekt i halsen. Med denna fick min häst inte ner huvudet utan jag fick sätta på en förlängning framtill. Annars bra täcke.

Storlek: Liten
Utmärkt produkt
0 Gillar

Jag använder den på mitten av säsongen när temperaturen inte överstiger 14/15 grader under dagen, på hästar som inte klipps. Bortom börjar han svettas. Lätt att sätta på plats, ingen obehag känns av hästen. Jag älskar den här produkten. Evakuerar mycket bra resterande transpiration efter arbete. Solid och vacker spänne finish.

Storlek: Normal
Perfekt för områden med svalt och instabilt klimat på sommaren
0 Gillar

Perfekt för mitten av säsonger när vädret varierar kraftigt. Mycket god kvalitet på spännsnittet nära halsringningen för att förhindra avrinning. Vacker kopp. Resistent tyg. Bred svansflikar. Anti-UV-funktionen och nätet skyddar och sol och flugor. Jag kan använda det nästan hela året. Lite lätt för stormigt regn och vinter. Bara nackdelen blir det smutsigt snabbt men vi kan inte ha allt: de är inte för varma. Sköljer mycket bra med kallt vatten och Marseille tvålstråle. Vackra kvalitet Bucas som storlek klär "små modeller", för ibland i andra sortiment utom Horze storlek också. Tack till Horze för att ha distribuerat dem.

Storlek: Normal
Bucas soldusch
0 Gillar

Super filt för sommar och övergångsperioder. Löfter vad det ska vara och skyddar den känsliga hästen i regnet.

Storlek: Normal
Bucas filt
0 Gillar

Filtet är exakt vad det lovar !!! Perfekt för övergångsperioden u för hästar, som endast bör skyddas mot regn och vind. När solen skiner blir det inte så varmt under taket !! Sitter bra !!!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.