« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Regntäcke

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear All Weather Quick Dry Fleece utetäcke inkl. halstäcke, 150g

3.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara 22% EXTRA på varumärket Horze & B Vertigo! + Få 12% rabatt på nästan alla andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER2024
1000 kr är minsta orderbelopp. Varumärkena i Brands in Focus Sale är undantagna: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2024.
Färg: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear All Weather Quick Dry Fleece utetäcke inkl. halstäcke, 150g
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Utetäcket All Weather Quick Dry Fleece är det perfekta täcket för daglig utevistelse på regniga dagar efter träning, med fleecetyg i ryggen och halsen.

Vad är unikt Utetäcket All Weather Quick Dry Fleece är perfekt för daglig användning i hagen eller paddocken. Beroende på din hästs behov finns täcket i två olika versioner, 0g (#344989) eller 150g. Täcket är resistent mot alla väderförhållanden tack vare sin vattentäta och smutsavvisande beläggning. Täckets material är lättviktiga och det har en perfekt passform för att ge maximal komfort. Om du inte har tid att torka din häst efter träningen är det här det perfekta täcket, eftersom det har fleecetyg på insidan. Täcket absorberar svett och / eller vatten samtidigt som det ser till att hästen inte blir kall i processen. Tyger & material Utetäcket All Weather Quick Dry Fleece är tillverkad av 600D ripstop polyester som har en vattentät beläggning med andasfunktion. Denna struktur gör täcket mycket slitstarkt Resistent. Täckets foder är tillverkat av mjuk, antibakteriell 210T polyester. Fleecetyget är lätt att sköta eftersom det inte luktar och hår fastnar inte på det. Fleecetyget håller din häst varm efter träningen. Kombinationen av dessa material håller din häst torr i alla väderförhållanden. Form & storlek Utetäcket All Weather Quick Dry Fleece har ingen söm på ryggen, vilket gör att risken för läckage undviks.

Egenskaper:

  • För dagligt skydd i hagen eller paddocken
  • Lättvikts
  • Fleecetyg på ryggen och vid halsen
  • Håller hästen varm och torr
  • Snabbtorkande
  • Yttermaterial i 600D ripstop
  • Mjukt polyesterfoder
  • Halstäcke inkluderat, med kardborreband

Tvättråd:

Utetäcket All Weather Quick Dry Fleece kan tvättas i 30˚ C. För att hålla täcket vattentätt rekommenderar vi att du applicerar en ny vattentät beläggning efter att du har tvättat det mer än fem gånger. Använd ej torktumlaren för att torka täcket.

Produkt-ID: 344990

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: