« Tillbaka / Ryttare / Ridkläder för dam / T-Shirts & toppar / Funktionströjor

LeMieux LeMieux Baslager med dragkedja

749,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Jay Blue
Jay Blue LeMieux Baslager med dragkedja
Fern LeMieux Baslager med dragkedja
Apricot LeMieux Baslager med dragkedja
Storleksguide
Storlek A Byst B Midja C Stuss
32 80 cm 64 cm 84 cm
34 84 cm 68 cm 88 cm
36 88 cm 72 cm 92 cm
38 92 cm 76 cm 96 cm
40 96 cm 80 cm 100 cm
42 100 cm 84 cm 104 cm
44 104 cm 88 cm 108 cm
46 108 cm 92 cm 112 cm
Tillbaka

Överdelar/ridtoppar för damer och herrar 

Alla mått i tabellen är kroppsmått, inte faktiska mått på plagget. Mät omkretsen med hjälp av ett måttband enligt följande: bystmått där bysten är som störst (A), midjemåttet vid den smalaste delen (B) och stussmåttet där höfterna är som bredast (C). Måttbandet ska sitta stadigt runt kroppen, men inte vara hårt åtdraget. 

 

Överdelar/ridtoppar för barn

Barnstorlekarna är baserade på barnens ålder (Storbritannien) eller längd (EU). Alla mått i tabellen är kroppsmått, inte faktiska mått på plagget. Mät omkretsen med hjälp av ett måttband enligt följande: bystmått där bysten är störst (A), midjemåttet vid den smalaste delen (B) och stussmåttet där höfterna är bredast (C). Måttbandet ska sitta stadigt runt kroppen, men inte vara hårt åtdraget.

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Ett riktigt klassiskt underställ för aktiva ryttare som är utformat för att hålla dig varm och bekväm med svett -transporterande termiskt material oavsett årstid. Det silkeslena och anti-mikrobiella materialet har en snygg, skräddarsydd passform. Ultra mjuka sömmar med flat-lock sömmar minimerar skav och oönskade tryckpunkter. Materialet med 360° stretch ger större rörlighet i alla riktningar, vilket gör det till perfekta kläder för ridning och tävling. Det unika Moisture-Movement systemet i dessa plagg tar aktivt bort svett från huden och är utformade för att reglera kroppstemperaturen och säkerställa optimal komfort.

Egenskaper:

  • 4 vägs stretch
  • Andasfunktion
  • Svetttransporterande
  • Mjuk känsla
  • Snabbtorkande

Tvättråd:

Tvättas i maskin upp till 30 °, tvättas in och ut. Tvätta med liknande färger, använd ej blekmedel och torktumla ej. Tvätta före användning.

Produkt-ID: 336633

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: