Köp Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar | horze.se

Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar

kr 275,40
kr 459,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: CARPEDIEM
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2021.
Vit Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar roeckl
Mörkbrun Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar roeckl
Mörkblå Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar roeckl
Svart Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar roeckl
Antracit Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar roeckl
Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar
Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Roeck-Grip fleecehandskar
Beskrivning

Beskrivning

Roeck-Grip är vår mest framgångsrika höst-/vintermodell. Klassikern kan inte bara skryta med ett elegant utseende utan även med ett lätt och töjbart material. Denna handske sitter som en andra hud, vilket ger ryttaren en mycket god kontakt med tyglarna. Den är även fodrad med fleece. Förutom sin sköna komfort är denna handske även skräddarsydd för praktiska ridbehov. Tvätta den i tvättmaskinen och den kommer ut nästan helt torr och i bästa kondition.


Produkt-ID: 31450

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.9667 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning