Back on Track EQ3 ridhjälm med mikrofiber

Från 1.499,25 kr
RRP: 1.999,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 10 )
Spara 15% EXTRA på din beställning
Kopiera koden: WINTER15
700 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.12.2022. Gäller inte för varumärkena Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo.
Färg: Blå
Blå Back on Track EQ3 ridhjälm med mikrofiber
Svart Back on Track EQ3 ridhjälm med mikrofiber
Storleksguide
Tillbaka

Alla storlekar i tabellen är mätta på huvudet och inte på själva ridhjälmen. Mät huvudets omkrets med måttband. Måttbandet bör sitta precis ovanför öronen och gå över pannan och runt bakhuvudet. Eu-storlekar motsvarar huvudets omkrets i centimeter. Ridhjälmen bör sitta så lågt som möjligt och så åtsittande att den inte rör sig då man skakar på huvudet.

Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Back on Track är stolt över att presentera den tredje generationen av EQ3 ridhjälmen.


Vårt team av designers har arbetat med professionella ryttare för att säkerställa en perfekt passform och maximal säkerhet. EQ3 ridhjälmen skiljer sig från många andra ridhjälmar med sin unika MIPS-teknik. MIPS härmar hjärnans eget skyddssystem med ett unikt lågfriktionslager mellan huvudet och ridhjälmen. Det är vetenskapligt bevisat att MIPS minskar en del av energin som genereras vid ett fall. Jämfört med testvinnaren EQ2 har Back on Track förbättrat passform, optimerat ventilation och uppnått samma lätta vikt för att bibehålla en behaglig känsla. Ridhjälmen är naturligtvis godkänd enligt de nya säkerhetskraven CE VG1 01.040 2014-12.


Egenskaper:


  • Med MIPS-teknik
  • Förbättrad passform
  • Optimerad ventilation
  • Låg vikt
  • Behaglig att bära
  • CE VG1 01.040.2014-12-godkänd

Teknisk beskrivning:


Ytterskal: ABS. Innerskal: Svart EPS. Läderrem: PU-läder och polyester. Tvättbart foder: 100 % polyester. Rem: Polyestermaterial. Spänne: Polyoxymetylen (POM).


Tvättråd:


Torka av med fuktig trasa. Tvättbart foder.


Produkt-ID: 310576

Läs recensioner:

Färg: