SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1

Produkt-ID: 30014

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1
kr 499,00
Horze hjälmväska
kr 99,00
Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1
Beskrivning

Beskrivning

En klarblå pil på ridhjälmen lägger till en sportig touch.


En sportig stil poängterar denna välkonstruerade, skyddande ridhjälm för att skapa förtroende och säkerhet under ridturen. Den justerbara ridhjälmen har 3-punktsknäppning och disc-kontroll för en ultimat passform. Den högteknologiska ventilationen ger optimal kylning och komfort, även under de varmaste dagarna. Modern lågprofilridhjälm med premiumutseende och komplett funktionalitet.


Egenskaper:


  • Testad och godkänd enligt EU-standard
  • CE EN1384 med VG1
  • Starkt skal
  • Sportig stil
  • Välventilerad design
  • XS-S = Junior, 49 - 52 cm
  • S-M = 52 - 57 cm
  • L-XL = 57 - 61 cm

Teknisk beskrivning:


ABS-ytterskal, innervaddering av polystyren.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bröt vid det första lilla fallet.
1 Gillar

Jag använde bara hjälmen 3 gånger. Plasten gör ett billigt intryck. Jag föll av hästen (det var inte ett kraftigt fall) och justeringssystemet har helt fallit isär. Inte att rekommenderas, du känner dig inte säker. Det finns ingen återbetalning.

Storlek: Normal
Bra hjälm
1 Gillar

En hjälm är bra för sommaren. Mycket lätt, huvudet i det svettas inte alls. Men den är inte slitstark, den repas snabbt, storleksjusteringen "spelade" i händerna och bröt sedan helt från att falla från en liten höjd. I allmänhet en bra produkt för sin priskategori.

Storlek: Normal
Egentligen bra
1 Gillar

Under en lång tid letade jag efter en trevlig hjälm med bra passform för min 5-åriga dotter. Sedan beställde jag detta från Horze. Kom väldigt snabbt och gillade oss båda. Han sitter bra, kan justeras på många ställen och verkar stabil hittills. Tyvärr var det en spricka i de tre gångerna, jag kallar det "fashionabla tillbehör" så användningsfronten på pannan. Och du ser verkligen varje repa ... som stör mig lite.

Storlek: Normal
Hjälmen sparad
2 Gillar

Hjälmen är inte bara praktisk, bekväm och hållbar, utan också av hög kvalitet. Detta testades i praktiken, när under träningen, vid hopptid, föll hästen själv och dottern flög helt enkelt ut ur sadeln. Hösten var hemsk och våldsam om du kan föreställa dig. Hjälmen knäckte i visirområdet och lite längre och inte konstigt, eftersom slaget var det starkaste på marken. Han hanterade sin uppgift, räddade dotterens huvud! Nytt utan att tveka, köp samma!

Storlek: Normal
Billig och humoristisk
0 Gillar

Det känns billigt, för lätt och ser mysigt ut. Plastkanten är lös och pressar misstänksamt när den pressas på puckeln. Sitter inte ordentligt i huvudet, verkar vara högre även om det träffar huvudlocket. Inte särskilt vackert heller. Trots standardiseringen vill jag inte åka huvudet i vardagen, det verkar som om huvudet inte är ordentligt skyddat.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.