Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1

Produkt-ID: 30014

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Pacific Defenze justerbar ridhjälm VG1
Beskrivning

Beskrivning

En klarblå pil på ridhjälmen lägger till en sportig touch.


En sportig stil poängterar denna välkonstruerade, skyddande ridhjälm för att skapa förtroende och säkerhet under ridturen. Den justerbara ridhjälmen har 3-punktsknäppning och disc-kontroll för en ultimat passform. Den högteknologiska ventilationen ger optimal kylning och komfort, även under de varmaste dagarna. Modern lågprofilridhjälm med premiumutseende och komplett funktionalitet.


Egenskaper:


  • Testad och godkänd enligt EU-standard
  • CE EN1384 med VG1
  • Starkt skal
  • Sportig stil
  • Välventilerad design
  • XS-S = Junior, 49 - 52 cm
  • S-M = 52 - 57 cm
  • L-XL = 57 - 61 cm

Teknisk beskrivning:


ABS-ytterskal, innervaddering av polystyren.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

tack!
16 Gillar

Jag bad om denna hjälm i juni för min födelsedag, i ett halvt år har jag aldrig ångrat mitt val! För det första är den stötsäker, men lätt! Det jag verkligen gillar med honom är att det blåses (vilket är väldigt viktigt för sommaren), medan det är justerbart i flera storlekar, vilket gör det möjligt att sätta på en talsmaskin på vintern utan svårigheter. Insidan är alla mjuka insatser avtagbara och tvättbara! det var väldigt viktigt för mig efter den föregående hjälmen, som absorberar alla dofter och med fullständig omöjlighet att på något sätt rengöra den. Dessutom är det bara vackert, särskilt eftersom jag köpte brun, färgen på min favorithäst! Förresten, en vän köpte sig exakt samma efter min annons! Jag rekommenderar det starkt.

7 Gillar

När det finns en så cool, snygg hjälm är det trevligt att iaktta säkerhetsåtgärder!

Prisvärd och snygg
5 Gillar

Dottern på 5 år blev väldigt nöjd med sitt nya hjälmköp. Att man kan ställa storleken är helt kanon nu när det är vinter och man vill kunna ha en mössa under. Sen känns den lite plastig men jag tycker inte man förväntar sig mer av en hjälm i denna prisklass. Huvudsaken är att den är godkänd och skyddar huvudet vid ett ev fall.

Fickpengar Chic
5 Gillar

Jag var trött på de klassiska sammethjälmarna som alla säljer och är en heltidsstudent och en förälder. Jag har inte riktigt mycket pengar för att spendera på icke-väsentligheter. Jag ville ha en billig hjälm som såg bra ut och var välgjord. Denna Pacific Defenze hjälm var perfekt. Den har en riktigt modern, avslappnad look och är verkligen lätt. Det är lätt att justera vilket är bra när du beställer online och för flickorna ..... när håret är större än normalt! Det är också så enkelt att rengöra till skillnad från sammet hjälmar. Det är verkligen ett bra köp.

Räddade mitt huvud!
5 Gillar

Detta är den bästa hjälm jag nånsin har haft. Lätt, luftig men skyddar suveränt. Efter 2 stk ofrivilliga avsittningar på samma hopplektion där en hov i huvudet ingick, var hjälmen spräckt båda framme och bak, men jag överlevde och kan berätta historien. Gick direkt och köpte samma typ när jag kom hem från akuten.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.